• List Karoliny do Bankier.pl !!! Autor: ~Karolina [66.228.115.*]
    Popieram zmiany prowadzace do segregacji zalogowanych i niezalogowanych. Zalogowani miłośnicy cenzury są zakałą tego forum. Powinno się zabrać im możliwość komentowania wątków niezalogowanych miłośników wolności. Prosiłabym również o nieusuwanie moich wątków dotyczących mądrości albo stworzenie dodatkowego forum dla mądrych i mądrzejszych. Przecież wszyscy wiemy że nie wszystkich w równym stopniu natura obdarzyła mądrością i mieszanie mądrych z głupimi nie ma żadnego sensu.
  • Re: List Karoliny do Bankier.pl !!! Autor: ~841109 [83.13.11.*]
    mieszanie
    > mądrych z głupimi nie ma żadnego sensu"-dobre:),ale w rzeczywistości tak jest:), rozumiem, ze czujesz sie lepsza od głupich:) i zgodzę się z Tobą,pomimo że masz lekko nierówno pod sufitem:), ale szpachel w ruch i jazda:)
  • Re: List Karoliny do Bankier.pl !!! Autor: ~Karolina [66.228.115.*]
    Dziękuję że chcesz abym była jeszcze mądrzejsza. Chciałabym wyrównać pod sufitem tylko wskaż dokładnie miejsca w których powinnam to zrobić.
  • Re: List Karoliny do Bankier.pl !!! Autor: ~maszto [83.20.125.*]
    dla twojej osoby powinni stworzyc osobne forum mogłabys pisac sama z soba
    Witaj niezalogowany Bracie. Nie szukajmy tego co nas dzieli w sytuacji gdy trwa bezwzględna wojna z agresją zalogowanych zwolnenników totalitarnej cenzury. W obliczu zagrożenia demokracji odłóżmy na bok trzeciorzędne spory. Pozdrawiam.
  • Re: List Karoliny do Bankier.pl !!! Autor: ~Jasiek [83.29.150.*]
    Coz moge powiedziec - jestes gwiazda tego forum :)

Nie wiem czy jestes zdrowa i bierzesz jakies twarde dragi czy tylko chora na jakas nieuleczalna chorobe? Jednak twoje posty to majstersztyk ....
    Przykro mi że jestem Gwiazdą :( To znaczy że nie jestem normalna.
  • Re: List Karoliny do Bankier.pl !!! Autor: ~qwer [194.29.137.*]
    Zdecydowanie - NIE JESTEŚ NORMALNA !!!
  • Re: List Karoliny do Bankier.pl !!! Autor: wojtasso [83.8.124.*]
    Czytalem Karolino twoje watki czasem z nudy czasem z ciekawosci przyznam sie,ze niektore mi sie podobaly ale tym postem ukazalas cala swoja glupote. I udowodnilas, ze jestes niewatpliwie w gronie głupich. Dla ciebie stworzylbym osobna grupe najglupszych.
  • Re: List Karoliny do Bankier.pl !!! Autor: ~841109 [83.13.11.*]
    ZACZNIJMY OD TEGO CZYM JEST GŁUPOTA, CO TO OTĘPIENIE?
    Po części związane z inteligencją,wychowaniem, edukacją,genetyką(trisomnia ch.21) ale także z neuronami,niektórzy mają ich za mało, z wiekiem giną,poprzez myślenie człowiek,hipokamp może tworzyĆ nowe neurony,więc mozemy zachowac sprawnośc prawdiłowego myslenia,ps. kształcic nowe połaczenia by te neurony mogly sie komunikowac i przekazywac,integrowac info.
    Dlaczego wchodzisz do mojego wątku taki tłusty. Umyj swojego tłustego Nicka zanim wejdziesz do wątku niezalogowanych miłośników wolności. Dlaczego chcesz się swoim tłustym Nickiem wywyższać ? Wyloguj się i napisz to na pewno Ci merytorycznie odpowiem.
  • Re: List Karoliny do Bankier.pl !!! Autor: ~dj mobber [83.30.77.*]
    Jeśli napotkasz mędrca bierz z niego przyklad.
    Jeśli napotkasz głupca,zastanów się nad sobą.
  • Szlag mnie zaraz trafi !!!! Autor: ~qwer [194.29.137.*]
    Sory Karolina, ale nie potrafię się powstrzymać...
    JAKA TY JESTEŚ GŁUPIA !!!!!!?!!!!!!! Niedojże piszesz na forum o tematyce inwestycyjnej i pchasz się do działu Giełda z tymi swoimi "mądrościami" to jeszcze wymagasz, żeby Ci utworzyli dodatkowy dział? No Ty chyba z byka żeś spadła. Weź spiepszaj na jakieś forum filozoficzne i tam polemizuj na temat swoich mądrości. No już głupszej inteligentki to ja w życiu nie widziałem.
    Tak bardzo się cieszę, że nie będę musiał teraz czytać tematów wątków, którzych autorem będzie niejaka Karolina, Joanna, Marcin i inne tłuki.
    Przeważnie jestem kulturalny i wypowiadam się konkretnie (często nabijając się z idiotycznych wątków), ale tym razem nie mogłem się powstrzymać.
    Karolina ... LECZ SIĘ !!!
[x]
BANKIER.PL -0,11% 8,84 2010-01-28 01:00:00