pomijając czy z tej czy innej partii: mogli umówić się na kogoś zupełnie innego z lepszymi umiejętnościami i większym doświadczeniem. Dlaczego akurat on, jaki jest w tym sens ??
pisałem o tym w innym wątku, ale jest to poniekąd odp. na to co pytasz:
"Czyli teraz wszystkie możliwe dofinansowania rządowe będą załatwiane szybko na telefon :) na pstryknięcie paluszkiem
Wszystkie zamówienia na ubiór urzędników do wszystkich Urzędów w kraju będą dla VRG oraz całe struktury w każdym województwie PiS będą ubierały się w VRG :)
To się nazywa robić biznes. Nagły skokowy wzrost przychodów i marży bo tam nie będzie potrzeby sprzedawać z rabatem i tak idzie z pieniędzy podatników. brawo!
kiedyś pisałem, że kurs 4zł do końca roku. Cofam. Będzie minimum 5zł"
tego nie kupuję. branża odzieżowa to jest baaardzo trudny kawałek chleba i tutaj trzeba miec to coś żeby się w tym odnaleźć. Poza tym to nie jest praca dla leniuchów a on taki chyba jest - poseł, poseł, poseł (który dużo lubił gadać, nie do końca z sensem, sporo się modlił) potem trochę biznesu ale tylko po kilka miesięcy w każdej firmie (czyli jak się kończył okres przejściowy zwyczajnie znikał żeby nie musieć się wykazać). Jeżeli stanowisko polityczne to dlaczego w prywatnej firmie i w tej branży ???
Zobaczycie już niedługo. Nie doceniacie mistrzów z pisu :) że niby takie ciamajdy np. w porównaniu do poprzedników. A co, tamci potrafili tylko Ambera 800mln mieć, a Ci przekręty biznesowe co rusz - Getback 2000mln, Lasy 100mln, Skoki ok 1000mln i ostatnio kilka milionów na same worki do kart do głosowania przerobili :D (worek 60gr a oni po 160zł), Maseczki, respiratory, ziemie kościelne....tam są co lepsze cwaniaki biznesowe tylko się nieźle maskują pod Czcigodnym Jarosławem, który.... miał budować 2 wieże :D. Im to na rękę, że mają taką opinie ciapkó bo przy uśpionej czujności lepiej się zarabia.
Zoabczycie VRG to będzie lepiej grana spółka w najbliższych miesiącach niż ktokolwiek by się spodziewał
A ja po tej decyzji raczej zastanowię się czy wychodzić z papiera. To nie jest przypadek - po latach w parlamencie nie idzie się do "śmieciówki" jak niektórzy tutaj mówią. Myślę, że to ma przyszłość.
Dnia 2020-07-14 o godz. 15:24 ~Piotrek napisał(a): > Ja akurat wyszedłem wczoraj. Nie lubię polityki w prywatnych firmach. Zawód polityk. Nie kupuję tego..
Do państwowej firmy polityk idzie bo chce tego on, do prywatnej firmy polityk idzie bo chce tego firma.
Tylko co innego jak biorą polityka do RN, albo na prezesa, ale zostawiają tam ludzi którzy mają wiedzę o zarządzaniu tym biznesem. A oni wywalili 3 gości i został Radek Jakociuk, co przy całym szacunku do niego, za wiele dobrego nie wróży...
Dnia 2020-07-14 o godz. 15:20 ~aj napisał(a): > jeśli większość nie ma racji, to Ty ją masz, czyli dokupujemy? > ktoś sprzedaje, ktoś kupuje i to dzisiaj sporo.
Ja dokupiłem. Po obrocie sądząc to w tym spadku też nie ma przypadku. VRG z dobrymi wynikami to nadal jest ta sama VRG z tymi samymi wynikami. A będą lepsze ;-)
i co z tego naiwniaczku,na tym parchu każde dobre wyniki powodowały spadki i tak bedzie nadal a do tego matołek partyjny równa się tragedia.Popatrz na stadnine w Janowie ,tam wystarczyło przychodzic do roboty i pic kawe ,samograj podobny do mc donalda maszynka do robienia hajsu pyk pisiorski prezes i bankrut ,tu będzie tak samo bo to osły sa i nieuki
Tego się nie da racjonalnie wytłumaczyć. Ktoś tutaj próbuje grać w niebezpieczną grę. Ry(d)zyko zbyt duże. Jeśli jutro trend spadkowy się utrzyma to może być bardzo nieciekawie