No właśnie jakoś nie da się łykać. Do 30 gr na sprzedaży nic nie ma. Nawet do 50 gr nie ma tego za dużo. Nie ma chętnych do sprzedaży, więc jedyna szansa to czekanie na niecierpliwych, a nóż coś oddadzą.
Ojjjj..., chyba jednak lecimy dalej na południe. Ta jedna umowa spowodowała chwilowe wybicie, a teraz powrót do bazy. No nic, trzeba zacisnąć pośladki i liczyć, iż kolejne raporty będą pozytywnie zaskakujące.
Jest jedna umowa ze SP to będą i kolejne. FF 2 mln. a przez ostatnie 5 sesji przemieliła się połowa. Najwięcej powyżej 30 gr. Większość zrealizował zysk a arkusz pusty jak bęben. Po kolejnej umowie mogą być dłuższe widły. Duży wzrost na ogromnym wolumenie - osuwanie kursu na mini obrotach - wygląda dobrze.
Dziwne to - po 30 czy 33 tylu chętnych było a teraz sporo taniej i spokojnie można brać i niewiele się dziwie. Ja tam trochę sprzedałem, wczoraj taniej odkupiłem i czekam co dalej.
Kto wie czy CMC muszą teraz spłacać kredyt wg umowy z bankiem czy na pół raku od tego też mają wakacje przez COVID?
Dnia 2020-07-15 o godz. 14:22 ~WojtekK napisał(a): > Dziwne to - po 30 czy 33 tylu chętnych było a teraz sporo taniej i spokojnie można brać i niewiele się dziwie. Ja tam trochę sprzedałem, wczoraj taniej odkupiłem i czekam co dalej. > > Kto wie czy CMC muszą teraz spłacać kredyt wg umowy z bankiem czy na pół raku od tego też mają wakacje przez COVID? > > Pozdrowienia, WK
Taka jest mentalność drobnicy. Stało na kupnie 200 k po 0,252 to nie sprzedał, zobaczył batona na S (w moim przekonaniu straszak) to z cynamonem w gaciach postawił przed nim. Sypać a nie dostawiać !