Tak jak pisza gruba ryba zakreciła kursem trzymali ostro po parę sztuk puszczali a leszcze liczyli na wzrost pod koniec zamknięcia wypchali liczny pakiet 11tys. Jutro bedą blokować kurs by nie za dużo nie spadł ja liczę że spadnie do 3.50 o to jest realne
przeciez ifirma pływa w gotówce, po co mieliby emitowac akcje; wydaje mi się, że to Wy tutaj nakręcacie naiwniaków, by sprzedali jutro rano po każdej cenie :)
no widzę że jest tak jak Józef pisze z rańca jakiś grubas puścił fajny pakiecik po dobrej cenie a teraz trzymają kurs i po 50 akcji jak nie zleci na 3.50 to moze jeszcze któremuś grubasowi uda sie dobry pakiet po dobrej cenie puścić brawo grubaski w ktorym CDM siedzicie? to dołącze
znałem w Częstochowie CDM w 2010 tam siedziało kilku graczy od rana i ustawiali kurs tak jak tu po pare akcji by nałapać leszczy potem bum duży pakiet i zaś odnowa po parę akcji w obiegu powiem że ta technika sprawdza się do dziś, ale tu będzie zjazd do 3.70 uważać kto może dobrze sprzedaj bo będziesz żałował
a mówiłem do środy będzie spadek do 3.50 tu koniki rządzą kursem sprzedali pare pakiety i teraz dołek uważajcie kto może sprzedać i ustawic na kupno 3.60
no jak widać nie umnią koniki podciągnąć kurs jedynie zwykł laik sprzedał malutki pakiecik i dobrze bo do środy koniki zbiją do 3.50 i będzie można ustawić się od piątku po 3.60
witam kolegów i powiem tak macie koledzy racje; tomek janek jozek i inni że tu naped był prze koników to ich pakiety po 11 tysięcy i inne leciały na na wysokim pułapie teraz muszą zbić cena do końca tygodnia na 3.40 potem zaś zaszaleją zobaczycie na drugi tydzień
i tak będzie panie szczurek ;; szczurek gdzie mieszkasz bo znam szczurka z chorzowa zobacz co koniki robia by zatrzymac spadek to po 100 ,80 sztuk puszcaja by nie spadło do 3.40 a do końca tygodnia bedzie 3.40od wtorku zaś wywindują do 4zeta
no no super ktoś znów sobie szybko opylił fajny pakiecik 2625 i dobrze bo zaraz grubasy zablokowali i 351 sztuk ale robią dla siebie dobry zjazd na 3.50 do końca tygodnia a w piontek i poniedzialek nakupic i znów kręcic kursem
i co mówiłem że koniki wała kręcą na koniec wywalili 22 tys. przeszło tak prawie dziennie robią a wy czekajcie aż spadnie do 3.40 hihihihihihihihihihihi
szczurek udało ci sie wywalić te 5700 akcji po 4.20 mowiłem ci wykorzystaj moment i to pchnij a koniki niech dalej kręcą bat tak będzie do poniedziałku
kodi jak widać koniki tu rządzą od poniedziałku pod krecą na 5.40 wypchna duze pakiety potem zjazd na 4.80 i po kilka akcji by leszcz nie mógł zarobić hihihihihi
koniki jechali dziś na spadek jak widać po ile akcji pchali 1 , 100 itp: po to by zatrzymać kurs nakupić i wywindować do 6zł potem zas polecą na spadek w granicy 5 zł i znów góra do 8zł tak tu koniki napędzają kurs