Egon a tak poważnie. Dobrze znasz spółkę i to co się tam dzieje czyli np. zysk, potencjalni nowi inwestorzy oto?. Pytam poważnie bo też wszedłem w tę akcję za konkretną jak dla mnie kwotę. I dobrałem po wynikach za l kwartał. Nie jest to dla mnie beka czy głupota.
ANIMATOR przerzuca akcje w kółko , praktycznie nie ma akcji w obrocie wg mnie wolny obrót ff to max 200 tyś akcji , wyniki są pokazywane jak najmniejsze z możliwych aby zniechęcić inwestorów i skupić tanio , , spółka dostaje dofinansowania i dotacje , więc przynajmniej ktoś umie pisać wnioski , warto trzymać jako pozycja w portfelu , nagroda powinna być wysoka , najgorsze w tej spółce to wynagrodzenia zarządu i rady nadzorczej w tej sytuacji nieproporcjonalnie wysokie , spólka chce skupić 20 % akcji i sprzedać je inwestorowi więc znają swoją wartość bo w innym wypadku mogliby sprzedać swój pakiet
Zgadzam się z egonem. Przyznam, że troszkę wywaliłem, bo chciałem dokupić inne akcje, ale już niedługo to co sprzedałem odkupię. Długoterminowo warto siedzieć na tej spółce, bo powinno być dobrze