co wam szkodzi pelno tu groszolapow widze, ja i tak trzymam do odciecia pp tylko chce dobrac wiecej w dobrej cenie niech se ktos mysli ze naganiam skoro tak mysli niech sypie smialo na lewo ile wlzezie mi chodzi o zapis na tanie akcje i mam czas za pol roku jak nowe akcje wejda moze bedzie 5-10zl kto wie mam czas poczekac wtedy kilka tys % zysku zgarne zaryzyuje swoje pieniadze i czas a ajak sie wam nie podoba sypcie smialo czekam 1.20 albo i nizej chcetnie dobiore i po 80ger jak tydzien temu bylo :D z gorey dzieki jesli sie uda :DDD pozdro
ja usredniam od 1.30 w dol do 80gr dobieralem i dzis znow dobralem mam chrapke na nowa emisje za tanioche na cwa/jwa opyle kiedys po 5-10zl za pol roku - rok pozdro :)
sprzedalem czesc dobierajac BPC(tam bedzie 100 moze 200zl szybko do miesiaca czasu mysle wiec dokupie znacznie wiecej waszej perly niebawem) dokupie cwa na kilka sesji przed odcieciem pp pozniej zrobie to samo z jwa, pozdro
ogolnie na 0 wyszedlem z jwa za to na cwa ladny zysk wpadl odkupi sie taniej za 2tygodnie toz przed emisja z pp wtedy dopiero znow po wiekszej korekcie na dniach co bedzie podskoczy troche kursik a w tym czasie powinno byc info na BPC przejecia firm i do 100zl dobije kurs moze wyzej wtedy zamieniam znow, pozdro :)
Ja mysle ze na Jwa i Cwa zabawa może rozpocząć się szybciej niż sie niektórym wydaje... A wtedy widły za widłami.... Ja nie sprzedaje, siedzę na tyłku i obserwuję :)
Pozdrawiam cierpliwych :)
mozliwe, trudno najwyzej mi ucieknie strach to trzymac jak tyle od dolka odbilo a ma tyle samo Gorski i Ciszewskiego brak, myslalem ze dobierze ani do RN nie wszedl dlatego oddalem odkupie taniej bo jak sie wejdzie w akcje po 30gr i tak sie zarobi pewnie, ale nie spodziewam sie kokosow przed pp moze po pp o ile jakies infa fajne dojda wtedy 3-5zl moze bedzie i znow korekta, pozdro
Na JWA 0 na cwa 23tys zł zysku wpadło lepsze to niż nic teraz MMA większość BPC i maly pakiet cwa/JWA liczę na tansze dóbr anie jeszcze jak nie to wejdę w emisję z mniejszą kasę lub dokupie drożej przed samym pp by mieć akcje za grosze a po odcieciu wywale wszystko bo i tak spadnie pewnie, chyba że infa fajne dadzą nigdy nic nie wiadomo to co lecimy na 10zl niech rośnie, obserwujcie też BPC tam rajd na 200zl urosnie więcej jak CWA i JWA pytanie co szybciej urosnie dlatego warto mieć zawsze kilka spółek a nie wszystko w jednym