Przecież piszę że super spółka . Obrót na dziś już 8 tys, a to że się kisimy od kilku miesięcy nieważne. Ważne, że mamy super wyniki, super perspektywy i super magazyny i co z tego że będziemy czekać kilka lub kilkanaście lat. Zarobimy i będziemy bogaci
Marvipol to jest taki żółw, sam szybko nie pójdzie ale jak go w końcu ktoś kopnie w [d...e], to ten kto kopnął się zdziwi, że żółw tak daleko poleciał i że był taki dobrze wyważony, prawie jak przymierzony do kopa... I ja się tej bazy trzymam...
heheh....no tak miszakaniowka odbije, ale dziwie sie bo ich sekrtor magazynowy jest przyszlosciowy dziwie sie ze ktos tego nie zbiera do wora na miliony mi brakuje srodkow, ale jakbym mial to podobnie jak wegrzy z polnordem bym wzybieral i wszedl do akcjonariatu tu alians z kims duzym bylby na reke a rynke jest perspektywiczny
Do kopa potrzebny jest nowy akcjonariat , wzrost przynajmniej o 20% i lepiej niech to sie nie dzieje w ciagu jednej sesji, chyba ze po jakims super info np dewidenda lub akwizycja.
Nie wciskaj mi tego czego nie napisalem. Tu jest watek Marvipolu, to ty wywolujesz caly czas Unimot. Ja nie pisze o innych spolkach , chyba ze sporadycznie zeby cos porownac. Juz ci tyle razy pisalem sprzedaj i idz na watek Unimotu.
Jeszcze jedno przypomnij sobie od kiedy ci mowie zebys sprzedal Marvipol i poszedl na Unimot, mialbys kilkadzisiat do przodu a tak masz tyly na ten czas :)
W marcu zastanawiałem się czy dokupić unimot czy kupić marvipol .tTak zachwalaliście tą spółkę, że zdecydowałem się na marvipol i nie żałuję. Super spółka, emocje , magazyny, zyski wykresy pasują, dzieje się i jest możliwość dużego zarobku . Złoto a nie spółka. Dziękuję, że mnie przekonaliście. Dziś już 4 tys obrotu więc czego chcieć więcej