Nie wygląda to dobrze na wykresie ,30 zł to próg psychologiczny, bo ten poziom był już testowany i jak przebije 30 zł w dół, to niektórym osobom będzie się wydawało, że to kolejna promocja.Pisałem o silnym oporze między 35-37.W poniedziałek wsparcie na 30 powinno nie wytrzymać. Było odbicie zdechłego kota i znowu spadająca gwiazda .Opór jednak jest wielki powyżej 35 ,i jak tylko deliktnie przekroczyło te poziomy uaktywniła się podaż.
Dobra branża - zarząd słaby - perspektywy to marzenia (teraz) płynność mała (wykres ktoś pilnuje) , Po ostatnich wzrostach kapitał przechodzi tam gdzie widzi szansę na lepszy zysk (może W20)
Kurs dał zarobić ja mam psychiczny spokój po paru latach (z zyskiem 8%) wyszedłem
Ilu jest takich??
Teraz znowu czekanie na super Info , na zyski , strategię która da zysk ,itd to dla wytrwałych - obstawiam horyzont (ale +20-30%) to ładne zwroty
Wirus nie popuszcza to czas zarządu na decyzję ( fuzje, sprzedaż aktywów - myślę że emisji nie będzie )
Konkurencja jest i nie śpi - tu na rozdawaniu gier kasy niet
Pewnie plan jest - wiedzą nieliczni- MNIE MĘCZYŁA TA SPÓŁKA
Zysków
'odbicie zdechłego kota' czy 'gra na czas pod zbliżające się info' ? 'próg psychologiczny' czy raczej 'trampolina', 'wsparcie na 30 powinno nie wytrzymać' czy ''koniec korekty'. Po całkiem świeżych doświadczeniach jakie miałem z spadającą gwiazdą Tauronem nic tu dla mnie nie jest oczywiste, sensowne natomiast i przy okazji zyskowne dla spółdzielni jest trzymanie trendu bocznego 30-43 zł do ZWZA ws. m.in. podziału zysku za rok obrotowy 2019.
Ciężko mi sobie wyobrazić Jak TBULL da sobie radę gdy zacznie sprzedawać gry te co ma , Ktoś kto miał zawsze darmoche zrezygnuje . Ale darmocha zrobili reklamę Marka znana na świecie - teraz nowe gry płatne ale wysokiego kalibru zachęciłyby do kupna i zysk
Wejście na te drogę da dużo możliwości : od sprzedaży starych gier po przejęcie przez dużego
Ale to gdybanie
Dnia 2020-07-13 o godz. 20:19 ~Ser napisał(a): > A na dniach pobrania 15,07 chyba > > Zobaczymy
myślę ze nie będą miały znaczenia ... chyba że będą fenomenalne jakich nikt się nie spodziewa :) :) wtedy posłużą do podbicia i wywalenia pozostałości .... oczywiście to tylko moje zdanie ..
USA pompują widać , ja na kasie -TBULL oddał co zabrał - zdrowie jest
Miałem nadzieję że banki dziś pomogą wybić W20 na szczyt , stopy i opadanie , mieli szansę i nic
Jutro już inny dzień - wyniki banków mają być pewnie nic ciekawego
Zobaczymy jutro
szczyt z maja przebity na glcosmed ,więc został już tylko historyczny, gdzie przy tym popycie nie powinno być problemu.600 tyś obrotu prawie w 7 minut.