• spadająca gwiazda Autor: ~Moje_zdanie [188.33.47.*]
    Nie wygląda to dobrze na wykresie ,30 zł to próg psychologiczny, bo ten poziom był już testowany i jak przebije 30 zł w dół, to niektórym osobom będzie się wydawało, że to kolejna promocja.Pisałem o silnym oporze między 35-37.W poniedziałek wsparcie na 30 powinno nie wytrzymać. Było odbicie zdechłego kota i znowu spadająca gwiazda .Opór jednak jest wielki powyżej 35 ,i jak tylko deliktnie przekroczyło te poziomy uaktywniła się podaż.
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~Ser [188.147.98.*]
    Dobra branża - zarząd słaby - perspektywy to marzenia (teraz) płynność mała (wykres ktoś pilnuje) , Po ostatnich wzrostach kapitał przechodzi tam gdzie widzi szansę na lepszy zysk (może W20)
    Kurs dał zarobić ja mam psychiczny spokój po paru latach (z zyskiem 8%) wyszedłem
    Ilu jest takich??
    Teraz znowu czekanie na super Info , na zyski , strategię która da zysk ,itd to dla wytrwałych - obstawiam horyzont (ale +20-30%) to ładne zwroty
    Wirus nie popuszcza to czas zarządu na decyzję ( fuzje, sprzedaż aktywów - myślę że emisji nie będzie )
    Konkurencja jest i nie śpi - tu na rozdawaniu gier kasy niet
    Pewnie plan jest - wiedzą nieliczni- MNIE MĘCZYŁA TA SPÓŁKA
    Zysków
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~handlowiec [77.255.22.*]
    'odbicie zdechłego kota' czy 'gra na czas pod zbliżające się info' ? 'próg psychologiczny' czy raczej 'trampolina', 'wsparcie na 30 powinno nie wytrzymać' czy ''koniec korekty'. Po całkiem świeżych doświadczeniach jakie miałem z spadającą gwiazdą Tauronem nic tu dla mnie nie jest oczywiste, sensowne natomiast i przy okazji zyskowne dla spółdzielni jest trzymanie trendu bocznego 30-43 zł do ZWZA ws. m.in. podziału zysku za rok obrotowy 2019.
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~Ser [188.147.111.*]
    Ciężko mi sobie wyobrazić Jak TBULL da sobie radę gdy zacznie sprzedawać gry te co ma , Ktoś kto miał zawsze darmoche zrezygnuje . Ale darmocha zrobili reklamę Marka znana na świecie - teraz nowe gry płatne ale wysokiego kalibru zachęciłyby do kupna i zysk
    Wejście na te drogę da dużo możliwości : od sprzedaży starych gier po przejęcie przez dużego
    Ale to gdybanie
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~Ado [185.44.218.*]
    Moze ich przejmie TSG
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~Zdanie [185.133.163.*]
    nie przejmie ktoś wam rzucił głupotę a wy łapiecie
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~Ado [185.44.218.*]
    Nie takie rzeczy niemozliwe sie działy
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~tomasz [188.33.47.*]
    jeżeli nie chce rosnąć, to zacznie spadać. Zwłaszcza ,że się szykuje głębsza korekta w stanach ,to i u nas pojawi się czerwień wszędzie na GPW.
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~Ser [37.30.18.*]
    A na dniach pobrania 15,07 chyba
    Zobaczymy
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-07-13 o godz. 20:19 ~Ser napisał(a):
    > A na dniach pobrania 15,07 chyba
    > > Zobaczymy

myślę ze nie będą miały znaczenia ... chyba że będą fenomenalne jakich nikt się nie spodziewa :) :) wtedy posłużą do podbicia i wywalenia pozostałości .... oczywiście to tylko moje zdanie ..
    czekałem cierpliwie na ten podwójny szczyt na SP500 ...bo po tym wychodzi mi ładny "motylek" spadkowy
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~Ser [188.146.107.*]
    Powoli zapominam o spółce - czekam na korektę W20 i nic (ale kasę mam) a to ++
    Pozdrawiam
    jeśli SP500 przebije 3000 to będzie czekała nas głębsza korekta ... wtedy oberwą wszystkie spółki, a najbardziej te napompowane więc - gierki ..
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~Ser [188.146.107.*]
    USA pompują widać , ja na kasie -TBULL oddał co zabrał - zdrowie jest
    Miałem nadzieję że banki dziś pomogą wybić W20 na szczyt , stopy i opadanie , mieli szansę i nic
    Jutro już inny dzień - wyniki banków mają być pewnie nic ciekawego
    Zobaczymy jutro
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~Wish [185.44.218.*]
    Jutro rosniemy kapital z cdr naplywa na inne gamingi
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~Specjalista [188.33.47.*]
    Raczej spadamy ,nie widzisz co się dzieje .Wszędzie czerwień.
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~Miras [5.173.80.*]
    To znaczy na jakie inne ?
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~Mirek [188.33.209.*]
    Na coronowirusowe - mercator, Harper, Pcc trochę już za późno, ale GLCOSMED dopiero będzie przebijał szczyt z maja ,a potem droga otwarta na 6,30-40 .
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~mirek [188.33.209.*]
    szczyt z maja przebity na glcosmed ,więc został już tylko historyczny, gdzie przy tym popycie nie powinno być problemu.600 tyś obrotu prawie w 7 minut.
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~Glcosmed [188.33.209.*]
    No i mamy 6 zł wyzbierane. Pozdrawiam
  • Re: spadająca gwiazda Autor: ~Ser [188.147.33.*]
    Aż nie chce się pisać
    Podciągam stopa i czekam
[x]
TBULL 9,66% 3,18 2026-05-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.