• Info , no to mamy pompę w kosmos Autor: ~hm [94.42.43.*]
    A mówiłem że było brać na wczorajszej korekcie, teraz otworzy się powyżej 3zł.

Zarząd Rubicon Partners SA („Spółka", „Emitent") w dniu dzisiejszym, powziął informacje ze strony Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych („KDPW”), że w odpowiedzi na wniosek Spółki, KDPW wydał oświadczenie z dnia 9 lipca 2020 r. („Oświadczenie”), w którym poinformował o zawarciu umowy z Emitentem o rejestrację w depozycie 3 820 500 sztuk akcji zwykłych na okaziciela serii B2 pod kodem ISIN PLNFI0500145 . Termin rejestracji akcji serii B2 na rachunkach został wyznaczony na 13 lipca 2020 roku.

Podstawa prawna: §17 ust. 1 pkt 1 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 29 marca 2018 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim
  • Re: Info , no to mamy pompę w kosmos Autor: ~Jacek [31.0.84.*]
    1 529 000 sztuk akcji serii B2 Impera sprzedała Markowi Sypkowi po 2 zł.
  • Re: Info , no to mamy pompę w kosmos Autor: ~sss [78.88.27.*]
    Dnia 2020-07-11 o godz. 10:14 ~hm napisał(a):
    > A mówiłem że było brać na wczorajszej korekcie, teraz otworzy się powyżej 3zł.
    >
    > Zarząd Rubicon Partners SA („Spółka", „Emitent") w dniu dzisiejszym, powziął informacje ze strony Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych („KDPW”), że w odpowiedzi na wniosek Spółki, KDPW wydał oświadczenie z dnia 9 lipca 2020 r. („Oświadczenie”), w którym poinformował o zawarciu umowy z Emitentem o rejestrację w depozycie 3 820 500 sztuk akcji zwykłych na okaziciela serii B2 pod kodem ISIN PLNFI0500145 . Termin rejestracji akcji serii B2 na rachunkach został wyznaczony na 13 lipca 2020 roku.
    >
    > Podstawa prawna: §17 ust. 1 pkt 1 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 29 marca 2018 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim

chyba lawina, akcje obejmowane po 0,20 gr
  • Re: Info , no to mamy pompę w kosmos Autor: ~hm [94.42.43.*]
    Oni te akcje będą sprzedawać minimum po 10zl a nie oddawać za darmo po 2zl.

nie zapominajcie że kurs spadl z 500zł. na 1zł. więc jest co odrabiać i potencjał wzrostu jest ogromny
  • Re: Info , no to mamy pompę w kosmos Autor: ~Sky [82.160.125.*]
    Dnia 2020-07-11 o godz. 10:50 ~hm napisał(a):
    > Oni te akcje będą sprzedawać minimum po 10zl a nie oddawać za darmo po 2zl.
    >
    > nie zapominajcie że kurs spadl z 500zł. na 1zł. więc jest co odrabiać i potencjał wzrostu jest ogromny

Kiedy kurs był 500zł?
  • Re: Info , no to mamy pompę w kosmos Autor: ~genzo [37.248.253.*]
    cye ma minusowy kapital nie wiadomo czy uratuja bankruta sctam maja sporo akcji
    rating AAA czyli perła a nie bankrut

link 

link
  • Re: Info , no to mamy pompę w kosmos Autor: ~Matiz [188.146.165.*]
    Jezeli beda sprzedawac akcje to sami zrobia sobie kuku.

Marshall obejmuje akcje po 1.75 zl.
    Jak mieliby zawalic kurs pod przyszlego inwestora?

Jako inwestorzy obejmujacy akcje po 1.75 zl bylibyscie zainteresowani inwestycja w spolke gdzie inni akcjonariusze uwalaja wam kurs? To po co obejmowac pp tej cenie jak mozna od nich kupic nizej?

Kupy sie to nie trzyma.

Jak maja sprzedawac to zdecydowanie wyzej.
    napompują jak Columbusa na 60zł. i dopiero będą sprzedawać.

Główny akcjonariusz Sypek Marek kupił 1,5mln akcji po 2zł. i wy myślicie że on będzie sprzedawał po 2zł. chorzy jesteście. Tu będzie pompa jak na Columbus.
  • Re: Info , no to mamy pompę w kosmos Autor: ~Wiem [31.0.32.*]
    Tak tak będzie jak z Twoimi wzrostami wczoraj ... Karmelita cwańszy od Sypkiego. Jego strata ze wydał 3 mln
    Wydał na akcje 3mln zł. a wyjmie 30mln zł. bo będzie sprzedawał po 20zł. a nie po 2zł.

Tak się robi kasę na giełdzie.

A ty "Wiem" oprzytomniej kup akcje i zacznij zarabiać w końcu a nie piszesz głupoty na forum.
  • Re: Info , no to mamy pompę w kosmos Autor: ~Wiem [37.248.155.*]
    Jak ty można zarabiać jak piszesz ze ma wzrastać a spada na pysk :) Sypki będzie sypał
  • Re: Info , no to mamy pompę w kosmos Autor: ~torf [37.30.30.*]
    ja wróże, po dopuszczeniu akcji, ciąg dobrych informacji
  • Re: Info , no to mamy pompę w kosmos Autor: ~obserwator [78.11.154.*]
    MAXCOM - 2 miliony 700 tysięcy akcji. Wartość księgowa 25 pln. Po 2019 roku zgromadzone środki pieniężne były na poziomie jednostkowym 10 751 000 pln. Należności 19 443 000 pln, zobowiązania 6 439 000 pln .Spodziewany jest dobry drugi kwartał 2020 roku. Spółka sprzedawała w pandemii środki ochrony osobistej. Zarząd informował ,że są w spółce wystarczające zasoby gotówkowe aby przetrwać pandemie i rozwijać się w następnych latach.
    W 2019 roku zakupili 20% spółki z Kowna - Rubbee UAB produkującej napędy do rowerów .Obecnie nastąpiło rozszerzenie działalności o fotowoltaikę . Powołano do tego celu niedawno spółkę zależną .W sprzedaży na stronie internetowej są ogniwa fotowoltaiczne - JA Solar spółki z listy NASDAQ .O dziwo na stronie jest oferta adresowana usług adresowana właściwie do wszystkich. Adres do strony link 
    Aktualnie spółka kończy korektę w trendzie wzrostowym. Możliwy jest spadek kursu w tej korekcie jeszcze o 3% .

• Re: Info , no to mamy pompę w kosmos Autor: ~Jacek [37.248.163.*]
    Czy informacja, którą przedstawiasz ma związek z Rubiconem?
  • Re: Info , no to mamy pompę w kosmos Autor: ~Piotr [188.164.146.*]
    Myślę sobie że Karmelita zachował się w porządku do wytrwalych akcjonariuszy/pp/
  • PIEKNA GRAWITACJA Autor: ~Aga [62.232.141.*]
    jakbys jacusiu skonczylbys podstawowke to bys wiedzial co to grawitcja jej nie oszukasz...buziaki
  • Re: PIEKNA GRAWITACJA Autor: ~Wiem [5.172.239.*]
    A nie skończył nawet podstawówki
[x]
NOVAVISGR -0,17% 1,19 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.