• Tu bedzie jak no govena Autor: ~Nowy [89.72.181.*]
    Hey
  • Re: Tu bedzie jak no govena Autor: ~Aaa [83.31.144.*]
    Tam sa wzrosty 1000procent a tu haha... Smieszna jest ta pani prezes malwina. Moja kolezanka wiecej zarabia sama niz ona prowadzi firme niby w wroclawiu. Wstyd na slask wroclaw ze taka firma isnieje. Ja sprzedalem po 3gr i to juz nigdy tak nie bedzie. Hossa na n. C nawet bankruty rosna po 100p.dzienie a tu. Pozdro. Ubrani na zime
  • Re: Tu bedzie jak no govena Autor: ~Rrr [83.31.144.*]
    Moja zona wiecej zarabia sprzedajac podpaski niz wasz prezes malwina ha ha dno złodzieje ze az milo tatus i coreczka. Ciekawe co teraz wynajmia mieszkanie dla firmy.. Ha ha zlodzieje w bialy dzien ale moj kolega powiedzial ze to wszysto odadza to tak bedzie.
  • Re: Tu bedzie jak no govena Autor: ~polak [89.64.40.*]
    pustaku załoz jeszcze jeden nick hahah co za tepak
  • Re: Tu bedzie jak no govena Autor: ~Nowy [89.72.181.*]
    Pozbieraja i odciecie tu. O polowe mniej akcji niz govena
  • Re: Tu bedzie jak no govena Autor: ~Rrr [37.47.113.*]
    Tepak to ty jestes ze dales sie nabrac biorac po 3gr ja ci sprzedalem haja. W poniedzialek 0.16.5gr z rana a o 15, 2mln pkc. Pozdro. Tyle mozna bylo zarabic na wszystkim tylko nie na tym dziadostwie. Pani prezes maski robi kurs wystrzeli w poniedzialek haha
  • Re: Tu bedzie jak no govena Autor: ~albert [31.0.81.*]
    Koleś jak sprzedałeś to spadaj z tego forum i się nie udzielaj, w każdym poście to samo piszesz, już to do nas dotarło pajacu..
  • Re: Tu bedzie jak no govena Autor: ~223 [37.47.113.*]
    Tylko p.is..jeszcze pare lat i twoja pani prezes i jej tata beda siedziec ja senator kogut za swoje machloje. Zobaczysz szkoda mi cie bi ubrali ciebie jak kiedys mnie. Ale troche odrobilem i dlatego pisze ze obecna pani prezes.. Pilelm z nia dobra wodke w wroclawiy. Fajna.. Ale wie co mysle co jej tata zrobil ibedzie za to siedzial.. Pozdro
  • Re: Tu bedzie jak no govena Autor: ~yoyo [193.243.155.*]
    nie będzie to tak szybko jak się wydaje, ale trochę się pomęczy przy 2,3gr a później zobaczymy kto przejmie i co zrobi. Do tego czasu nie wolno sprzedawać i słuchać tych groszowych id-ot-w, którym się wydaje że coś wiedzą. Takie spółki wymagają czasu, jak przez dwa lata kupowałem po 1gr to nie po to by się pozbyć przy 3. W ciągu pół roku mamy dwie opcje: min 20 gr, albo bankructwo :)
    Ryzyko niewielkie a zarobek może być duży.
  • Re: Tu bedzie jak no govena Autor: ~223 [83.31.144.*]
    Ile w poniedzialek sprzedajecie spekulanci haha. Ja biore myslalem ze bedzie po groszu ale widze ze nie da rady.. Bede trzymal do,, 20gr tak jak piszesz. Haha pozdro
  • Re: Tu bedzie jak no govena Autor: ~zoz [79.135.173.*]
    teraz jest ok.
  • Re: Tu bedzie jak no govena Autor: ~223 [83.28.227.*]
    Spokojnie nie mecz sie i sprzedaj... Tu moze byc nawe cd. Projekt.. Haha tylko jak powiedza ze maja szczepionke.. A prezes jest gosc z pisu i jeden juz zrobil senator jase na bio lublin bo powiedzial ze bedzie leczyl osoczem haha.. Zarobil gosc kasy.. A glupi ludxie kupili i beda nazekac na gielde ze ich oszukali.. Haha pozdro
[x]
BELEAF -1,52% 3,90 2025-08-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.