Tam sa wzrosty 1000procent a tu haha... Smieszna jest ta pani prezes malwina. Moja kolezanka wiecej zarabia sama niz ona prowadzi firme niby w wroclawiu. Wstyd na slask wroclaw ze taka firma isnieje. Ja sprzedalem po 3gr i to juz nigdy tak nie bedzie. Hossa na n. C nawet bankruty rosna po 100p.dzienie a tu. Pozdro. Ubrani na zime
Moja zona wiecej zarabia sprzedajac podpaski niz wasz prezes malwina ha ha dno złodzieje ze az milo tatus i coreczka. Ciekawe co teraz wynajmia mieszkanie dla firmy.. Ha ha zlodzieje w bialy dzien ale moj kolega powiedzial ze to wszysto odadza to tak bedzie.
Tepak to ty jestes ze dales sie nabrac biorac po 3gr ja ci sprzedalem haja. W poniedzialek 0.16.5gr z rana a o 15, 2mln pkc. Pozdro. Tyle mozna bylo zarabic na wszystkim tylko nie na tym dziadostwie. Pani prezes maski robi kurs wystrzeli w poniedzialek haha
Tylko p.is..jeszcze pare lat i twoja pani prezes i jej tata beda siedziec ja senator kogut za swoje machloje. Zobaczysz szkoda mi cie bi ubrali ciebie jak kiedys mnie. Ale troche odrobilem i dlatego pisze ze obecna pani prezes.. Pilelm z nia dobra wodke w wroclawiy. Fajna.. Ale wie co mysle co jej tata zrobil ibedzie za to siedzial.. Pozdro
nie będzie to tak szybko jak się wydaje, ale trochę się pomęczy przy 2,3gr a później zobaczymy kto przejmie i co zrobi. Do tego czasu nie wolno sprzedawać i słuchać tych groszowych id-ot-w, którym się wydaje że coś wiedzą. Takie spółki wymagają czasu, jak przez dwa lata kupowałem po 1gr to nie po to by się pozbyć przy 3. W ciągu pół roku mamy dwie opcje: min 20 gr, albo bankructwo :) Ryzyko niewielkie a zarobek może być duży.
Ile w poniedzialek sprzedajecie spekulanci haha. Ja biore myslalem ze bedzie po groszu ale widze ze nie da rady.. Bede trzymal do,, 20gr tak jak piszesz. Haha pozdro
Spokojnie nie mecz sie i sprzedaj... Tu moze byc nawe cd. Projekt.. Haha tylko jak powiedza ze maja szczepionke.. A prezes jest gosc z pisu i jeden juz zrobil senator jase na bio lublin bo powiedzial ze bedzie leczyl osoczem haha.. Zarobil gosc kasy.. A glupi ludxie kupili i beda nazekac na gielde ze ich oszukali.. Haha pozdro