Możecie spać spokojnie. Zacznę sprzedawać powyżej 10 zł. Niektórzy się dziwią że Szwedzi kupują tak drogo, ale prawie nie ma już akcji w ff. Przydałaby się jakaś panika
Myale, ze takiej paniki jak wczesniej juz nie bedzie. Trumpowi zbyt zalezy na kursach akcji a banki wydrukuja ile potrzeba. Tez spodziewalem sie tapniecia ale do walnego malo czasu a rynki bronia sie jak moga.
Racja ale przed wyborami w USA napewno pojawi się próba destabilizacji giełdy. Czas pokaże. Takie spółki jak ta prędzej czy później idą w dywidendę. O tym nikt nie myśli. Pozdrawiam cierpliwych
Przeszlo mi to przez mysl po infie o umowach z zaprzyjaznionymi szwedami. Gdy hajs sie posypie a pamietajmy, ze tu nie tylko z przelewow maja prowizje, weszli tez w pozyczki gotowkowe, dojdzie bingolotto, mialy byc tez kasy z ichniejszym rozwiazaniem. Docelowo moga liczyc na dywidende i nikt nie bedzie sie akcji pozbywal. Poczekamy, zobaczymy. Ciekaw jestem co na walnym ustala... Ceny skupu itd.
kolega napisał "pod co " to od razu pięć łapek w dół, Pytanie bardzo zasadne, no bo pod co ma urosnąć aż 20%. Podobnie jest z łapkami w górę na tym walorze. Całe mnóstwo , tak bez powodu , tak z D-u_p.Y .....Taka to spółka...
Spada żle, rośnie powoli też źle:) Niezły ubaw mam czytając dyżurnych malkontentów:) Pod co mam rosnąć? A co to myślenie boli? Może akcja na zwałę nie wyszła? Pozdrawiam akcjonariuszy!
Panowie każdy ma swój ogląd sytuacji i strategie,warunek że umie merytoryczną uzasadnić.Papier jest mega przyszłościowy, oczywiście w mojej ocenie.Co do wzrostu o 20-30procent,to dlaczego ma nie rosnąć jak giełda dyskontuje przyszłość.Jest oczywiście niebezpieczeństwo,że podaż zasypie popyt,lub sternik ma inne plany.Pozdrawiam cierpliwych.
To co było kiedyś, to jest zamieszła przeszłość! Teraz Spółka realizuje nową strategię, ma nowe projekty! Miejmy nadzieję, że jak już wszystkie klocki zostaną poukładane, to naprawdę będzie tutaj bardzo ciekawie. Można powiedzieć, że cały czas to początek! Tutaj trzeba cierpliwości! Pozdrawiam wytrwałych!
Cały czas nie do końca wiadomo, czym tak dokładnie będzie zajmowała się spółka portfelowa IGS SA (2intellect), czy to tylko Bingolotto, czy też coś jeszcze? Tam też jeszcze - po ich zakupie - wszystko jest w fazie początkowej! Będzie emisja, pozwalającą na zostanie większościowym. Jakie ma jeszcze plany FINV w stosunku do tej Spółki? Czas pokaże!
Panowie poczytajcie o początkach działalności spółki,czym się zajmowała,jakie miała plany? Później poczytajcie co robi teraz i jak realizują strategię,a później sobie odpowiedzcie czy warto ją kupić lub trzymać.Pozdrawiam cierpliwych.
Leo może bardziej merytorycznie już gdzieś widziałem twoje wpisy na temat innych spółek piszesz tylko będzie się działo rakieta itp. Spółka nie potrzebuje naganiaczy bez wiedzy więc daruj sobie tego typu wpisy pozdrawiam
Będzie się działo, Leo wysypie Wam pakiet który zakupił w piątek i sypnie Wam na głowę a my w tym czasie na T2P idziemy na 1 po gigantycznych piątkowych obrotach.