To , że z tego będzie gruba kasa to wiem , tylko zastanawiało mnie to sypanie przez 3 dni . Ktoś walił po 1lub 2 tys akcji. Może było przesypywanie na inne rachunki i zbieranie tego się nie dowiemy . A może jakiś grubas co brał na IPO się wysypał , ale tego było prawie 500 tys szt ????
Nie kosztuje 280tys złotych tyle Sonka prsyczyla Komuś masz w raporcie za 4 kwartał 2019. Było info że Sonka daje kasę Qubic na Dex. Bo Qubic to za dużo jej nie ma. Było info że Sonka ma większościowy procent z Dex. I gra idzie na wszystkie kontynenty a za każdym razem płaci się oddzielną prowizję Nintendo. Też sobie znajdziesz w internecie jak to działa. Reklama Dex jest nawet na Onecie a co dopiero na całym świecie. Kasy na reklamę potrzebowali.
Nie mam linków. Sam sklejam puzzle z różnych źródeł
Zarząd Drageus Games S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka") niniejszym informuje iż w dniu 11.05.2020 r. otrzymał informację o podpisaniu w dniu 11.05.2020 r. przez spółkę powiązaną MD Games sp. z o.o., w której wspólnikiem jest m.in. Emitent oraz Movie Games S.A., umowy z Movie Games S.A. na wykonanie portu oraz wydanie gry "Drug Dealer Simulator” ("Gra”) na PlayStation oraz Xbox. W zamian za realizację przedmiotu umowy Wykonawcy będą przysługiwały udziały w zyskach.
Drageus ma 40 % w MD sp z o.o. 60 % ma Movie games poza portowaniem DDS portują także
"Postal Redux” należącej do Running With Scissors Studio LLC na konsolę Xbox oraz PlayStation 4.
a całą wycena Drageusa który od drugiego kwartału wydaje już gry na 3 konsole wcześniej tylko nintendo to 16 milionów takze skakac z rana jak śmietana . Same przychody rok do roku wzrosły im o 100%
cały Drageus jest wyceniony aktualnie na 16 milionów co to jest
Hofens ja nie wiem jak jest z tym DEX poza tym , że Sonka ma duży procent bo nie wiem co to było ale w raporcie za I kwartał masz w działalności inwestycyjnej wpływ 267 tys zł