• Moje przemyślenia Autor: ~dj [185.118.215.*]
    niech każdy 250 inwestorów kupi po 4k akcji cały free float i niech nie sprzedaje gdzie dojdzie kurs
  • Re: Moje przemyślenia Autor: ~Vdk [31.182.146.*]
    nigdzie skoro mają nie sprzedawać, proszę kolejne pytanie
  • Re: Moje przemyślenia Autor: grab [89.65.234.*]
    ja już kupiłem ale myślę , że prezes robi kombinacje... szkoda, bo zapowiadała się fajna spółka.
  • Re: Moje przemyślenia Autor: ~Tyrek [178.42.75.*]
    Nie prezes kolego , tylko Qubic sprzedawał akcje , żeby Sonce oddać kasę za Dex
  • Re: Moje przemyślenia Autor: ~Hofens [37.47.35.*]
    Źle Tyrek

Qubic odda Sonce kasę za Dex z sprzedaży gry. Sonka ma duży procent chyba nawet więcej niż 50 procent.

Prezes Sonki zaryzykował i dał Qubic prawie 300tys na grę. Jak gra będzie słaba to nie odzyska tych pieniędzy. Jak będzie hitem to zarobi majątek.

Z Dex musi być ponad 200tys Dolarów zysku brutto aby się im udało.

Może się uda a może nie. Oby ten Cyberpunk zrobił już sieczkę graczom na świecie.

W sklepie za 30zl można kupić pudełko do gry stalawe a jeszcze gry nie ma. Byłem w Empiku takie jaja.

Tu zwykła korekta i tyle. Dużo tu nie mam to nawet nie sprzedałem na górce bo ile bym na tym ruchu zarobił z tysiaka może dwa.

Tyrek ja tu jestem za drobne narazie. Ale z tego jeszcze będą pieniadze
  • Re: Moje przemyślenia Autor: ~Tyrek [178.42.125.*]
    To , że z tego będzie gruba kasa to wiem , tylko zastanawiało mnie to sypanie przez 3 dni . Ktoś walił po 1lub 2 tys akcji. Może było przesypywanie na inne rachunki i zbieranie tego się nie dowiemy . A może jakiś grubas co brał na IPO się wysypał , ale tego było prawie 500 tys szt ????
  • do Hofens Autor: ~maniek [79.184.53.*]
    Żuć jakieś linki, walisz jakimiś wymyślonymi infami. Przerzucenie gry z jakimś tam marketingiem kosztuje 200 tyś dolarów.
  • Re: do Hofens Autor: ~Hofens [37.47.35.*]
    Nie kosztuje 280tys złotych tyle Sonka prsyczyla Komuś masz w raporcie za 4 kwartał 2019. Było info że Sonka daje kasę Qubic na Dex. Bo Qubic to za dużo jej nie ma. Było info że Sonka ma większościowy procent z Dex. I gra idzie na wszystkie kontynenty a za każdym razem płaci się oddzielną prowizję Nintendo. Też sobie znajdziesz w internecie jak to działa. Reklama Dex jest nawet na Onecie a co dopiero na całym świecie. Kasy na reklamę potrzebowali.

Nie mam linków. Sam sklejam puzzle z różnych źródeł
    Tyrek teraz tam korekta bo podatku nie chce się nikomu płacić. Później może nie być okazji. Niestety ale tak to działa

Ja swój płacę w ratach 0procent co miesiąc. W zusie tak można
    Tu to samo.
    Akcje by się skończyły wywalają i od razu zbierają
    Dlatego takie obroty
  • Re: do Hofens Autor: ~Buk [37.47.221.*]
    Ja też pozbieram się na niższych poziomach. Poniżej 7 zl cel 6,5
  • Re: do Hofens Autor: ~dj [185.118.215.*]
    qubic mógł sprzedać ok 42 tys akcji bez info o zejściu poniżej 5%

więcej nie sprzeda bo w tych cenach za bardzo się nie opłaca

• Re: Moje przemyślenia Autor: ~noname [46.169.130.*]
    powtarzam

Zarząd Drageus Games S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka") niniejszym informuje iż w dniu 11.05.2020 r. otrzymał informację o podpisaniu w dniu 11.05.2020 r. przez spółkę powiązaną MD Games sp. z o.o., w której wspólnikiem jest m.in. Emitent oraz Movie Games S.A., umowy z Movie Games S.A. na wykonanie portu oraz wydanie gry "Drug Dealer Simulator” ("Gra”) na PlayStation oraz Xbox.
    W zamian za realizację przedmiotu umowy Wykonawcy będą przysługiwały udziały w zyskach.

Drageus ma 40 % w MD sp z o.o. 60 % ma Movie games poza portowaniem DDS portują także

"Postal Redux” należącej do Running With Scissors Studio LLC na konsolę Xbox oraz PlayStation 4.

a całą wycena Drageusa który od drugiego kwartału wydaje już gry na 3 konsole wcześniej tylko nintendo to 16 milionów takze skakac z rana jak śmietana . Same przychody rok do roku wzrosły im o 100%

cały Drageus jest wyceniony aktualnie na 16 milionów co to jest
  • Re: Moje przemyślenia Autor: ~dj [185.118.215.*]
    dlatego jak będzie spadać ja jestem przygotowany brać do wora
    najlepsze gry będą w IV kwartale wydane na ps 4 xbox i nntendo szczególnie ta może namieszać konkretnie

link

• Re: Moje przemyślenia Autor: ~Hofens [37.47.34.*]
    No ten horror to jest ciekawy.

Trochę chora gra ale takie to się nieźle sprzedają
    Hofens ja nie wiem jak jest z tym DEX poza tym , że Sonka ma duży procent bo nie wiem co to było ale w raporcie za I kwartał masz w działalności inwestycyjnej wpływ 267 tys zł
[x]
DRAGEUS 0,00% 1,63 2025-10-06 11:15:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.