Po bezceremonialnym wysypywaniu dużych ilości na raz, co już miało miejsce przed pojawieniem się komunikatu z 2020-07-02. Wtedy autor wysypu ujawnił się raportem.
Bo z mężem lubią sobie czasami akcje spieniężyć. Ludzie, interesujecie się spółką a nie śledzicie informacji z nią związanych tylko jak takie zombie ładujecie się tam gdzie rośnie bez pomyślenia.
Jak to się mówi, uderz w stół ...
Drażnią mnie nieprzemyślane posty, czytaj ze zrozumieniem co napisałem, a później komentuj bo chyba dalej nie łapiesz, pozdrawiam.
Dnia 2020-07-10 o godz. 15:43 ~keeper napisał(a): > a kto ty jestes socjo-graczu zeby dyktowac innym czym maja sie zajmowac i w jaki sposb? > ktos prosil o porade? >>>> nerwu nie potrzebne dalej rośniemy jak wyrzuci na 0.89 to co niektórzy mieli okazję tanio kupić przebije 1zł i na 2zł
Dnia 2020-07-10 o godz. 15:43 ~keeper napisał(a): > a kto ty jestes socjo-graczu zeby dyktowac innym czym maja sie zajmowac i w jaki sposb? > ktos prosil o porade? >>>> nerwu nie potrzebne dalej rośniemy jak wyrzuci na 0.89 to co niektórzy mieli okazję tanio kupić przebije 1zł i na 2zł
Mam nadzieje że tak jest ...ze K sie wysypuje z papieru na "waciki"..forum spanikuje i sie rzuci do ucieczki. Akurat kasa z roboty wpadła, dokopie w poniedziałek z przyjemnością.