Spokojnie... tutaj nie ma komunikatu, a obroty na maksimach i kurs leci w górę. Zaraz pewnie komunikat że koszty się zwróciły w 2 dni i wtedy przebijemy 0,5!!! A że trochę spadło, to chyba normalne, że każdy powoli odcina kupony, bo to tylko giełda i może zaraz spać na poziom 0,30gr żeby później w 4dni wrócicić na poziom +0,40
Tutaj dopiero będzie się działo, tutaj dopiero premiery przed nami, tutaj wkońcu zarabiają na siebie i pokazują zysk na plusie...
Dnia 2020-07-10 o godz. 09:17 ~Umoczony napisał(a): > Chyba umoczyłe... mam średnią 0,411 :/ Zobaczymy w przyszłym tygodniu bo dzisiaj już chyba nie wyjdą ponad 0,4.
To ty dopiero dzisiaj wskakiwałeś ze m,asz średnia taka bo chyba wczesniej, kilka miesiecy temu nie dałes się ubrac na górce jak leszcz?
no niestety dopiero dzisiaj :) Najpierw czekałem poniżej 25, potem poniżej 30, dzisiaj zacząłem wchodzić po tym co dawał rynek :P Cierpliwość mi się skończyła.
No zobaczymy. Jak skorekci jak kilka m-cy temu to uśrednię.
Nie rozumiem tego podejscia. Akcje byly niedawno tanie to czemu nie kupiles ino po starcie z 20gr na 40gr. Masz wskazniki, wykresy a nie forum naganiaczy.
Przy okolo 20-25 to wskazniki prosily sie o wybicie tylko trzeba sie znac na tym i praktykowac a wielu krzyczy at nie działa. Nie dzisla jak się poslugiwac tym nie potrafi, w dlugoterminowym terminie dział dobrze.
Nigdy nie kupuje jak kurs bodpsla tylko wc, esniej kiedy wielu wyzywa ze spadlo :)