Ona akcje MCI też wywaliła tanio, chyba po około 8zł. To nie pomogło natychmiast, lecz z czasem doczekaliśmy się znacznie wyższego kursu. Ciekawe czy sprzedała dobrowolnie czy taki był rozkaz? Tutaj niełatwo kupić pakiet lub nawet pakiecik, a MCI nie ma już wiele czasu.
Wciąż brakuje 10710 akcji do progu 50%. Czechowicz w ciągu trzech tygodni będzie musiał je kupić.
Skąd wiecie, że sprzedali? A może właśnie kupili? W raporcie wymieniona jest osoba blisko związana z 1ym z 4rech członków zarządu, a nazwa operacji to NABYCIE. Gdyby sprzedali to nazwa opercji byłaby ZBYCIE czy SPRZEDAŻ. No chyba, że dziś albo na dniach info o takiej operacji się pojawi.
Ah, sorry. Już doczytałem... Ciekawe co im T.Cze obiecał za zgodę na sprzedaż akcji po tej cenie. Pewnie w przyszłości wyemituje "łarranty" w ramach planu motywacyjnego do objęcia akcji po cenie niższej niż właśnie oddali i odda im w ten sposób.
Łatwo sprzedawać po 11 skoro część dostało się od pana Cze gratis,hehe.Oni zrobią wszystko,żeby tutaj 20 szybko nie było.Dobrze,że nie postawiłem tutaj dużej kasy,na NewConnect już są wyższe standardy.
Mówisz? A ja uważam, że już po wynikach będzie dużo wyżej. A potem wszystko zależy vod wyników. Gdyby standardy byłby tak niskie zamiast kupować od Ogryczak mógł być sobie wydrukować po 1zl tyle ile potrzeba żeby przekroczyć 50%... Ale twóje decyzje, sprzedawaj i zapomnij.