Papier praktycznie zebrany i w mocnym rękach . Mało kto chce oddawać a kupujący musi stawkę grubo podbijać. Dobre info zweryfikuje kurs i odleci w kosmos. Spółka skazana na sukces.
Dnia 2020-07-09 o godz. 20:01 ~Marian napisał(a): > Papier praktycznie zebrany i w mocnym rękach . Mało kto chce oddawać a kupujący musi stawkę grubo podbijać. Dobre info zweryfikuje kurs i odleci w kosmos. Spółka skazana na sukces.
Autor: ~Marian [37.248.208.*] 2020-06-08 16:49 Opublikowano przy kursie: 0,64 zł, zmiana od tamtej pory: 42,97% Re: Patrzeć obiektywie to z kąt mają być dobre wyniki"
Masz sobowtórów (analfabetów), czy rozdwojenie jaźni??
Dnia 2020-07-09 o godz. 20:50 ~Marian napisał(a): > Dobry zarobek, reszta mnie nie interesuje
Mogę zapytać od jak dawna jesteś na tej spółce? :) Jeśli wszystkie wiadomości są twoje to już wszyscy widzą, że po trupach. Najpierw plujesz, żeby zaniżyć kurs, a teraz piejesz żeby sprzedać jak najlepiej. Taki z ciebie ....... :)
Nie obrażaj się tylko myśl bo nigdy nie zarobisz. Kupuj tanio drogo sprzedawaj. Tu teraz tylko kupować i sprzedawać. Jak ty 40 procent zarobku trzymasz to daj sobie spokój z grą.
Ja też nie wiem czy pod Mariana się ktoś podszywa, czy ma jakąś dwubiegunówkę. Najpierw nagania i pisze 15 tematów dziennie jak to nie będzie super, później że spadnie i zjedzie. A teraz znów jest fajnie. Albo to 2 różne osoby albo leki nie działają.