Przecież ta strata nie ma nic wspólnego z bieżącym biznesem co robią. Zreszta to Widać ze to strata tylko na papierze. Spółka o mało nie upadła a wy narzekacie na 2019 Mamy polowe 2020 i zaczynaja rozkręcać biznes. Nikt się nie chwali po cichcem nie tak jak ostatnio Pierwszy raport i są przychody i działalność Życzę najlepszego
Jak było 17 to wyszedłem całkowicie ale to już któreś kółko na papierze
To jest papier do spekulacji na małe kwoty. Sama spółka mnie nie obchodzi chociaż widzę ze stawiają ja na nogi bez rozgłosu
na spekulacja ale dowaliłeś człowieku to gra się tam co są skoki i obroty ty pewnie zarobiłeś może więcej jak na lokacie i się cieszysz ale myślę że chcesz wkręcić głupszych od siebie powodzenia życzę
Klasztor teraz ci co kupują po tej cenie to tak jakby kupowali kota w worku, bo nie mają zielonego pojęcia co się na spółce wyprawia. Spółka dobra ale rozwój słaby, trzeba poczekać na lepszą cenę i uzbroić się w cierpliwość, leszcze nie wiedzą co to jest cierpliwość.
u mnie spoko loko lepiej być chyba nie może tu są tacy co myślą że potrzymają to zarobią jak nie zetną straty to będą ugotowani i nie za 3 lata ale prędzej pozdrawiam