• CO O TYM WSZYSTKIM MYŚLE... Autor: ~Tomi [37.248.163.*]
    Spółka ma ogromny potencjał :) Dawid Modro nie zmarnuje tego potencjału :)

Prosze nie panikowac :) w sumie mi łatwiej pisać bo już sprzedałem akcje... Ale życie...

Warto być dobrej myśli :) ja wytrzymałem spadek na 1 zł.

Akcje sprzedałem w dobrej cenie :) 250% zysku :)

Mój cel :) postaram się o pracę w spółce HUCKLEBERRY GAMES :) i będę dobrym i uczciwym pracownikiem... Jeśli dostanę prace to postaram się żeby spółka osiągnęła sukces.

I na koniec brakuje mi akcji hgames :( trzymałem ponad rok.
  • Re: CO O TYM WSZYSTKIM MYŚLE... Autor: ~Jeż [37.47.103.*]
    weź już nie naganiaj cwaniaczku ...
  • Re: CO O TYM WSZYSTKIM MYŚLE... Autor: -dareczek- [84.40.212.*]
    Bujaj się.Tomi od roku wierzył w tę spółkę.Nie jeden zarobi dzięki niemu tutaj
  • Re: CO O TYM WSZYSTKIM MYŚLE... Autor: ~Tomi [37.248.165.*]
    Dalej wierzę w spółke z całego serca.

Dawid Modro to dobry i uczciwy człowiek... Wiadomo że na sukces trzeba trochę czasu... Ale wszystko jest na dobrej drodze :) polecam pojechać na walne i porozmawiać z prezesem :) zobaczycie jakim jest dobrym i ambitnym człowiekiem:)

Sprzedałem akcje żeby oddać wszystkie kredyty... i zaczynam od zera :) nowy rozdział bez giełdy:) 10 lipca wypłata więc całe 2000 zł dla mnie na co tylko będę miał ochotę :) a jeszcze kilka dni temu musiałem ciężko pracować na raty kredytu... I nawet nic sobie nie mogłem kupić...

Jak bym miał swoje pieniądze to raczej bym trzymał akcje ale te kredyty mnie obciążyły... Dlatego sprzedałem akcje. Mój kolega dareczek ma 10k akcji i trzyma:) dareczek to też dobry człowiek... Zawsze pomoże i doradzi...

Pozdrawiam Tomi
  • Re: CO O TYM WSZYSTKIM MYŚLE... Autor: ~delo [185.22.224.*]
    Ludzie...ile Ty masz lat?
  • Re: CO O TYM WSZYSTKIM MYŚLE... Autor: ~Jeż [37.47.103.*]
    dareczek sam się bujaj kolejny cwaniaczku ... ubieracie inwestorów pustymi tekstami i jeszcze się jeden chwali że ubrał i pospłacał kredyty .. a drugi mu kibicuje ... śmiech na sali
  • Re: CO O TYM WSZYSTKIM MYŚLE... Autor: ~Tomi [37.47.33.*]
    poczytaj sobie o Dawidzie Modro :) nawet spółki z wig 20 nie maja takiego prezesa.

nawet można wysłać pytanie do Dawida Modro i tez odpowie... na jakiej spółce prezes rozmówią ze zwykłymi inwestorami ?

DAWID MODRO TO PREZES KLASY ŚWIATOWEJ Z OGROMNYM TALENTEM DO BIZNESU :)
[x]
NEURONE -10,71% 1,25 2025-10-17 16:29:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.