Spółka ma ogromny potencjał :) Dawid Modro nie zmarnuje tego potencjału :)
Prosze nie panikowac :) w sumie mi łatwiej pisać bo już sprzedałem akcje... Ale życie...
Warto być dobrej myśli :) ja wytrzymałem spadek na 1 zł.
Akcje sprzedałem w dobrej cenie :) 250% zysku :)
Mój cel :) postaram się o pracę w spółce HUCKLEBERRY GAMES :) i będę dobrym i uczciwym pracownikiem... Jeśli dostanę prace to postaram się żeby spółka osiągnęła sukces.
I na koniec brakuje mi akcji hgames :( trzymałem ponad rok.
Dawid Modro to dobry i uczciwy człowiek... Wiadomo że na sukces trzeba trochę czasu... Ale wszystko jest na dobrej drodze :) polecam pojechać na walne i porozmawiać z prezesem :) zobaczycie jakim jest dobrym i ambitnym człowiekiem:)
Sprzedałem akcje żeby oddać wszystkie kredyty... i zaczynam od zera :) nowy rozdział bez giełdy:) 10 lipca wypłata więc całe 2000 zł dla mnie na co tylko będę miał ochotę :) a jeszcze kilka dni temu musiałem ciężko pracować na raty kredytu... I nawet nic sobie nie mogłem kupić...
Jak bym miał swoje pieniądze to raczej bym trzymał akcje ale te kredyty mnie obciążyły... Dlatego sprzedałem akcje. Mój kolega dareczek ma 10k akcji i trzyma:) dareczek to też dobry człowiek... Zawsze pomoże i doradzi...
dareczek sam się bujaj kolejny cwaniaczku ... ubieracie inwestorów pustymi tekstami i jeszcze się jeden chwali że ubrał i pospłacał kredyty .. a drugi mu kibicuje ... śmiech na sali