Roszczenia jest dosyć oczywiste 5.65zł za papier. Zatem potrzeba 35400 akcji czyli 4.8% z 739167 będących przedmiotem wyciskania. Powinno się uzbierać. Niech zacznie ktoś kto miał przynajmniej 10k i reszta się przyłączy. Ja niestety nie miałem ani jednej. Jestem po drugiej stronie jako akcjonariusz MCI, ale chętnie to przegram bo sprawiedliwość jest po Waszej stronie.
wysłałem maila kilka dni temu ale nie dostałem odpowiedzi - temat dalej aktualny? czy ewentualnie ktoś inny zbiera jeszcze akcjonariuszy? miałem za mało akcji, żeby prowadzić temat ale chętnie dorzucę się do zbiorowego
Godziwa? Wartość godziwa ( a zatem i cena) to taka na jaką wycenia spółkę sam główny akcjonariusz czyli 17,5zł !!! Pomimo, że jestem akcjonariuszem MCI i to jest jakiś tam zysk, wyszarpać te akcje podczas wyciskanie za psi grosz, to Czechowicz nie powinien tego robić bo: 1. Zysk finansowy nie pokryje strat wizerunkowych 2. Cena średnia za ostatnie 6 miesięcy nie ma nic wspólnego z ceną godziwą tym bardziej na tak niepłynnej spółce jaką jest ATM .