Ubierają pięknie, radzę 2 razy się zastanowić zanim ktoś kupi akcje.
Sam się jakiś czas temu naciałem i ze stratą wyszedłem szukać (skutecznie) szczęścia gdzie indziej. Pozdrawiam, nie dajcie się zwieść kilku cwaniakom
Standardzik Jak tylko coś nie po myśli zaczyna się lament i narzekanie.Ja kiedyś też byłem tu na minusie ale nie sprzedałem-wręcz dokupiłem i jestem ze sporą nawiązką do przodu - cierpliwości życzę-powodzenia
Standardzik Jak tylko coś nie po myśli zaczyna się lament i narzekanie.Ja kiedyś też byłem tu na minusie ale nie sprzedałem-wręcz dokupiłem i jestem ze sporą nawiązką do przodu - cierpliwości życzę-powodzenia
tak jakiś lamer spuścił akcje w panice zamiast poczekać ze 3 miechy na poważne wzrosty i płacze, tak inne firmy skaczą po 50% dziennie w górę, szukać sobie i kupować,droga wolna.
I jak tam '"lamery"? Kto teraz jest "lamerem"? Ten co ostrzegał przed WAMI czy może jednak wy, którzy na mniej doświadczonych żerujecie? Karma wraca więc pewnie już do tej pory w toalecie historii pływacie...
Piotruś pogubił się. Może liczył na krociowe zyski w kilka dni i brakło mu cierpliwości - temu lamentuje . Ostatnie raporty napawają coraz większym optymizmem , wiec ja cierpliwie czekam , a nawet co jakiś czas podskubuję powiększając pakiecik.
Takie posty Piotrusia świadczą o jednym spółka interesuje się coraz więcej osób i będą naganiać na spadki myśląc że pisanie na forum im zaniży kurs hehe niech pisza oby na peronie nie zostali .... Tak bywa był spokój mocno rośnie to i kolkowicze się pojawiają i chcą kółeczka robić choć tu przy tej płynności nie będzie im łatwo :)))
Oby tak było, na forum BMX niestety zrobił się zwykły "rynsztok" dlatego mocno ograniczyłem tam swoją aktywność do sporadycznych wątków i wypowiedzi. Jak będzie tutaj czas pokaże. Póki co warto zachować rozsądek i spokój i mieć stale na uwadze, że giełda to miejsce wyjątkowego ryzyka, więc jeśli ktoś ma z tym kłopoty, to nie powinien tu zaglądać.