• Uwaga Autor: ~Piotr [46.227.240.*]
    Ubierają pięknie, radzę 2 razy się zastanowić zanim ktoś kupi akcje.
    Sam się jakiś czas temu naciałem i ze stratą wyszedłem szukać (skutecznie) szczęścia gdzie indziej. Pozdrawiam, nie dajcie się zwieść kilku cwaniakom
  • Re: Uwaga Autor: ~Xxz [31.0.70.*]
    Zgadzam się że to gniot
  • Re: Uwaga Autor: ~bob [62.182.150.*]
    Standardzik Jak tylko coś nie po myśli zaczyna się lament i narzekanie.Ja kiedyś też byłem tu na minusie ale nie sprzedałem-wręcz dokupiłem i jestem ze sporą nawiązką do przodu - cierpliwości życzę-powodzenia
    Standardzik Jak tylko coś nie po myśli zaczyna się lament i narzekanie.Ja kiedyś też byłem tu na minusie ale nie sprzedałem-wręcz dokupiłem i jestem ze sporą nawiązką do przodu - cierpliwości życzę-powodzenia
  • Re: Uwaga Autor: ~lamerr [37.30.20.*]
    tak jakiś lamer spuścił akcje w panice zamiast poczekać ze 3 miechy na poważne wzrosty i płacze, tak inne firmy skaczą po 50% dziennie w górę, szukać sobie i kupować,droga wolna.
  • Re: Uwaga Autor: ~Piotr [37.47.180.*]
    Ubierajcie, ubierajcie, lamerów szukajcie... :)
  • Re: Uwaga Autor: ~Piotr [82.160.139.*]
    I jak tam '"lamery"? Kto teraz jest "lamerem"? Ten co ostrzegał przed WAMI czy może jednak wy, którzy na mniej doświadczonych żerujecie? Karma wraca więc pewnie już do tej pory w toalecie historii pływacie...
  • Re: Uwaga Autor: ~Blackpik [46.76.49.*]
    Do kogo ty piszesz? Przed czym ostrzegasz? Każdy ma swój rozum. I dlaczego lamer? bo inwestuje w inne firmy niż Ty?
    Piotruś pogubił się. Może liczył na krociowe zyski w kilka dni i brakło mu cierpliwości - temu lamentuje .
    Ostatnie raporty napawają coraz większym optymizmem , wiec ja cierpliwie czekam , a nawet co jakiś czas podskubuję powiększając pakiecik.
  • Re: Uwaga Autor: ~Piotr [46.227.240.*]
    Uppp
  • Re: Uwaga Autor: ~Lampe [77.115.221.*]
    Ktoś tu chyba teraz żałuje szybkiej ewakuacji :D
  • Re: Uwaga Autor: ~Spekulant [95.108.29.*]
    Takie posty Piotrusia świadczą o jednym spółka interesuje się coraz więcej osób i będą naganiać na spadki myśląc że pisanie na forum im zaniży kurs hehe niech pisza oby na peronie nie zostali .... Tak bywa był spokój mocno rośnie to i kolkowicze się pojawiają i chcą kółeczka robić choć tu przy tej płynności nie będzie im łatwo :)))
  • Re: Uwaga Autor: ~Miki [94.254.152.*]
    Mam nadzieje ze przez takich "Piotrusiow" to forum nie upadnie tak nisko jak w tej chwili forum Biomaximy. Pozdrawiam
  • Re: Uwaga Autor: ~Spekulant [95.108.29.*]
    Każdy musi wiedzieć kogo warto czytać i z kim wymienić zdanie a z kim w ogóle nie dyskutować najlepiej nie odpowiadać ...i po sprawie ....
  • Re: Uwaga Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*]
    Oby tak było, na forum BMX niestety zrobił się zwykły "rynsztok" dlatego mocno ograniczyłem tam swoją aktywność do sporadycznych wątków i wypowiedzi. Jak będzie tutaj czas pokaże. Póki co warto zachować rozsądek i spokój i mieć stale na uwadze, że giełda to miejsce wyjątkowego ryzyka, więc jeśli ktoś ma z tym kłopoty, to nie powinien tu zaglądać.
  • rozsądny już od kilku lat tutaj się udziela Autor: ~psychiatra [5.173.31.*]
    Od lipca 2020 roku wzrost o około 15 % (oczywiście bez inflacji) naganiacze.
    Spróbujcie nagonieni sobie odpowiedzieć kto tutaj zarobił/zarabia.
[x]
READGENE 2,34% 6,12 2025-09-23 16:03:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.