Wzrosty są tylko kwestią czasu - i to niedługiego :)
Dobre podwaliny spółki + Spółka z sektora zajmującego się OZE + Analiza techniczna świadcząca, iż jesteśmy w rozpędzającej się fali 3 (teoria fal Eliota). + Duże prawdopodobieństwo, że będziemy wybijać nowy szczyt (0,94)
Nie dajmy się ograniczać swojemu umysłowi - tu cena może wzrosnąć tak jak na Columbus !!!
Do znających tę spółkę - gdzie w tej spółce jest OZE, bo nie mogę znaleźć, jeśli jest to na czym polega i jaki jest udział w całości działalności. Będę wdzięczny za odpowiedź.
Jakby zestawić obecną kapitalizację ok. 90mln z obecnymi umowami wartymi ok 120mln i z perspektywą dynamicznego rozwoju w ciągu najbliższych dwóch lat to cena akcji 0,90zł wydaje się jeszcze dość niska. Niech mnie poprawi ktoś, jeśli się mylę z tymi umowami
Ciekawe jak nisko kurs zejdzie ale spółka jest niesamowicie wyprzedana. Po takich spadkach potencjał wzrostu jest bardzo duży. Fundamentalnie jest mocna - umowy z kluczowym partnerem biznesowym są sukcesywnie podpisywane. Przychody zabezpieczone. Branża perspektywiczna. Szkoda że obroty są tutaj takie mizerne.
Jak pisałem 26.10. to nie jest tylko odreagowanie. Wolumen mimo że nie jest jakiś szczególnie wysoki to na tą spółkę jednak jest to pik wzrostowy mocny. Piękna świeca dzisiejsza przełamuje właśnie trend spadkowy w interwale W1. Potrzebne potwierdzenie jeszcze czyli do końca tygodnia jeżeli przebije 70 gr chociaż na podobnych obrotach to będzie się tu działo. Jeżeli do końca tygodnia przebije 48 gr można się ewakuować.
Fakty, jest szansa, że moze się stać wedlug twojego scenariusza, nie takie rzeczy się już na tej gieldzie wyprawiały. Nie jestem tu może zbyt długo, ale kilka dziwnych "odpałów" już zdążylem zobaczyć. Stało się to nagle i niespodziewanie... WIĘC...
Nigdy nie liczę jak większość na tzw. "odpał" kursu bo to niezdrowe i będzie zawsze reakcja w drugą stronę i ryzyko wejścia w konsolidację na długi czas a tego nikt nie chce. Dobrze by było gdyby stopniowo rosło nawet z mały korektami. Wtedy sky is the limit. Zobaczymy do końca tygodnia.
Trzeba obserwować, też jestem zdania że nagła rakieta nie jest zdrowa, ale sam wiesz jak tu ostatnio jest na tej giełdzie. Dlugi marazm, szybka akcja i znowu zjazd do bazy. Taki urok.