Liczę na szczerą odpowiedź.
Nie planuję kupić dużo akcji, bo raptem może 250-300. Widzę, że spóźniłem się o dzień czy dwa, bo kurs wystrzelił... Czy Waszym zdaniem warto w to jeszcze wchodzić na okres 2-3 msc, czy już potencjalny zysk może być znikomy?
Dnia 2020-07-08 o godz. 12:46 ~Mike napisał(a): > Debiut gxone zmieni optykę ma obecną cenę
Mike, przed debiutem GenXone (choć to może być np. za tydzień- dwa) nikt juz nie będzie pamiętał dzisiejszej ceny...:-)
Widzę, że chyba przesadziłem szacując rzeczywisty FF na NewConnect na 100 tys. akcji. Szacunek chyba zawyżony. No, ale skoro całą emisję objęło chyba 5 inwestorów profesjonalnych....
Twoja decyzja, ja mam podobne zdanie do Mike, nie chcę umniejszac firmom gamingowym w portfelu Carpathi, ale najwiecej zależy od debiutu GenXone, to może podnieść kurs Carpathi nawet o 100%. Oczywiście może, a nie musi - ja przed debiutem nie sprzedam, ale do niczego nie namawiam.
Widzę, że jak mnie nie było to sporo się podziało na kursie, te 10 zł powinniśmy zrobić na miętko przed debiutem GenX, a potem jak szeroki się o nas więcej dowie to ścieżka JRH stanie otworem.