I dzieki takim jak ty Alexx ja zarabiam ty bredzisz.
Nawet nie znasz spolki a pleciesz zdury.
Spolka ma marki kosmetyczne, umowy z Biedrinka, ekspansja na rynki zagraniczne, budowa zakladu kremow i kosmetykiw za ponad 9 mln zl i teraz SWOJĄ linie maseczek z CERTYFIKATEM MEDYCZNYM a nie chińskie smieci czy bawelniane szmaty!
Staryznajomy naprawdę wychodź bo ta firma jest warta max 10 mln
Uważam dodatkowo że brakuje jej gotówki i ma przeszacowane zapasy żeby nie pokazać że nie maja już kasy na nic
Tak to się robi żeby bank nie wypowiedział umów kredytowych
Mają ogromy przyrost stanów magazynowych , ale oczywiście te 50k co wrzuciłeś to możesz sobie spekulować :)
Choć jak zysk już ładny to może warto brać ??
Zaklad maja za 9 mln budowac kremy i kosmetyki z dofinansowaniem ponad 5 mln, zatrudniaja obecnie handlowców na kazde wojewodztwo, zaczeli sprzedaz za granicą.
Umowa z 3300 sklepow Biedronka lakiery schodza na pniu a maseczki linie maja na 1,5 mln miesiecznie co daje ok 45 maseczek na 1 Biedronke.
Plus kazdy zaklad kosmetyczny a idzie wrzesień.
Zamierzam sprzedać polowe przy ok 60-80 gr.
MBF pod chinszczyzne zrobili z 80 groszy na pobad 10 zl. Wysiadlem tam ...na poczatku hehe
Tu nie popełnię już błędu...
Jak dobrze bedzie to dokupie z 200 k akcji getinu.
Tak to jest z wycenami na giełdzie , oderwane od sytuacji rzeczywistej
Weź pod uwagę stan kasy 68 tys zł i zobowiązania krótkoterminowe prawie 4,5 mln a na należnościach tylko 700k
Reszta „niby” w magazynie
Zysk kwartalny 400 tys a tamten rok na minusie - fundamentalnie bardzo słabo
Ale już kiedyś pisaliśmy : giełda rządzi się swoimi prawami dlatego 70% i tak traci kasę choć zaklina rzeczywistość i kupuje balony z C/Z koło 100 haaahaaahaaa
Zapasy po 1 kw robione bo wiadomo ze byla pandemia wiec zbyt ograniczony. Po 2 kw powinmo jyz to zejsc. Rozmawialem z kierownikiem biedronki o tym produkcie i sobie chwala.
Wiesz 4Mass to 4Mass WK obecnie to ok 12 groszy czyli C/WK 3 a do Colombusa czy CDProjekty czy inne balony ponad 10 czy 30 to jeszcze daleka droga.
A co do kasy w spolce splata pożyczki przed terminem
RAPORT ESPI
Czwartek, 25 czerwca (08:18)
Raport bieżący nr 35/2020
Podstawa Prawna: Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne.
Zarząd 4MASS S.A. z siedzibą w Warszawie (”Spółka”, “Emitent”) w nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 13/2020 z dnia 20 stycznia 2020 roku dot. Udzielenia pożyczki Emitentowi przez znaczącego akcjonariusza informuje, iż w dniu dzisiejszym Emitent dokonał spłaty pożyczki udzielonej przez znaczącego akcjonariusza w pełnej wysokości.
Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gieldy/raporty-espi/news-splata-przez-emitenta-pozyczki-udzielonej-przez-znaczacego-a,nId,4574451#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Stary jak możesz zarabiać jak cały portfel masz tutaj po 2.5 od 3 lat... ? Noble jeszcze Twój post jest jak brałeś po 60 gr. ... od 3 lat wisisz na haku i tylko spam Ci został heh
Tak jest. N7e mam co robic i z nudów wybieram sobis spolke i pizze po wzristach juz 100% ze ja kupilem hahaha
A na poważnie...o 4 Mass na tym forum Getinu pisałem juz kilka tygodni temu przy 15 groszy na akcje.
Noble juz dawno pisalem ze sprzedalem. Jak poszukasz to znajdziesz jeszcze moje posty na Lubawie (100% zysku) Biogened (70% zysku) i juz nawet nie pamietam gdzie. Dziwnie wybieracie to co wam wygodnie.
Stary żebyś nie miał kolejnego rekordu.
Akcje Getin -100% i do KDPW o papier na pamiątkę:)
Naprawdę z boku i na chłodno nie wygląda tu dobrze.
A tak propos tam masz kilkaset tyś A tu inwestujesz kilkadziesiąt. Kręcicie pewno z tum stanem posiadania
10 x 10 k zakup to moje. To z prawie polowy czystego zysku z 4Mass. Od 87 gr wychodzilem z inwestycjii w 4Mass jak 2 lub 3 x nie udalo sie mocniej wyjsc nad 90 groszy.
Dzieki :D Jak mówiłem zysk poszedł w Getin Holding znaczy nawet nie cały i jeszcze sie zastanawiam czy 50 k nie dobrać ale to juz nie z prawej i nie PKC :D. I musze juz na spokojnie poszukać kolejnej okazji ale juz nie na taka skale hehe.
Dam znać
staryznajomy odpowiada ~Vincent2020-07-10 16:41IP 5.172.238.*
10 x 10 k zakup to moje. To z prawie polowy czystego zysku z 4Mass. Od 87 gr wychodzilem z inwestycjii w 4Mass jak 2 lub 3 x nie udalo sie mocniej wyjsc nad 90 groszy.