Dostanie, tylko nic to nie zmienia, zmarnowali najlepsze czasy dla gamingu, wszystkie inne spółki gamingowe zwiększyły przychody a oni nie. To jeszcze nie jest czas dla T-bulla, może za pół roku może za rok się ogarną zobaczymy bo jak narazie nie wyciągają żadnych wniosków z popełnianych błędów.
Kurs celowo jest teraz zaniżany a akcje skupowane przez grubych po coraz niższych cenach. Dzisiaj będzie info o przyznaniu wsparcia ponad 4,4 mln a poza tym kurs The Dust wystrzelił w górę, niebawem też nowa gra, co musi przełożyć się wcześniej czy później na ponowne wzrosty T-Bulla. W każdym razie ja spokojnie zbieram :)
Zbierałem od 34, uśredniałem po 26 , 15 oraz 10. Przy 8 nie wierzyłem ,iz kurs Tbulla spadł poniżej granicy absurdu. Cieszyłem się ,że uśredniłem do 16 pln.... dobrze ,że udało mi się wyjść po 40. Z sentymentu zostawiłem 900 akcji
Dnia 2020-07-08 o godz. 11:32 ~Dandi napisał(a): > Tak oto 3 króle gamingu z Wrocławia robią tu wszystkich w wuja! Takim manipulantą nie powinno przyznawać się żadnych dotacji!!
Dnia 2020-07-08 o godz. 12:26 ~bart napisał(a): > czyli ponad 1,5mln zł mniej niż chcieli, źródełko z dotacjami powoli wysycha będą musieli zacząć zarabiać na grach :)
ale jest pod co upłynnić walor to najważniejsze :) :)
Tak jak pisałem w drugim wątku w swoim komunikacie sprzed kilku miesięcy informowali o innych kwotach więc przejrzystość mają jak zawsze... Tak czy inaczej info neutralne ale dobre do opchnięcia resztek akcji na tych poziomach.
Dnia 2020-07-08 o godz. 12:57 ghost-man napisał(a): > Dnia 2020-07-08 o godz. 12:26 ~bart napisał(a): > > czyli ponad 1,5mln zł mniej niż chcieli, źródełko z dotacjami powoli wysycha będą musieli zacząć zarabiać na grach :) > > ale jest pod co upłynnić walor to najważniejsze :) :)
Taki nowy nie jestem, po prostu się nie udzielam, a dziś (chyba) pierwszy otworzyłem PB gdzie akurat wiadomość o dofinansowaniu była jeszcze ciepła więc postanowiłem się podzielić. Swoją drogą kurs kilkanaście minut ani drgnął dopiero po ESPI się ruszyło więc siła tego forum-z całym szacunkiem dla forumowiczów - niewielka.Pozdrawiam
Dnia 2020-07-08 o godz. 17:38 ~kyniu70 napisał(a): . Swoją drogą kurs kilkanaście minut ani drgnął dopiero po ESPI się ruszyło więc siła tego forum-z całym szacunkiem dla forumowiczów - niewielka.Pozdrawiam
oczywiście że niewielka i nie należy się nim absolutnie sugerować ..to Twoja kasa i Twoje decyzje