:) Pamiętaj, możesz kupić ale TYLKO cierpliwi zarabiają, skoro o to pytasz możesz nie wytrzymać ciągle sprawdzając kurs i myśląc "o nie jestem na minusie". CZYLI - możesz kupić ale kupujesz na dłużej - nie rób błędu jak wszyscy początkujący CZYLI: kupił na górce, później opadło jest na stracie ze strachu sprzedał, a później urosło ;)
Mam akcje i jestem za wzrostem ale nie powtarzajcie tych głupich sloganów ze zarobią tylko cierpliwi. Co, Ci co kupili po 6 i oddali po 9 to nie zarobilo? Zastanówcie sie nad tym co piszecie bo czasami to jest powtarzanie jakiś głupot
Słuchaj RD... coś tam, przestań podważać moje słowa bo widać, że narwany jesteś po 1 zdaniu i inwestowanie Ci idzie idzie na 100% skoro nie wiesz, ze cierpliwi zarabiają. Po pierwsze.. wymieniłeś 6 zł, a 9 zł... no super, suuper stary.
Wniosek jest jeden: przestań być deflfinem, bądź rekinem.
Słuchaj Bzdurny... coś tam, skoro nie potrafisz nawet czytać ze zrozumieniem i zarzucasz R2D2, że sprzedał swoje akcje mimo, że nigdzie tak nie napisał, to nie wiem jak Ty chcesz spółki analizować.
Dnia 2020-07-08 o godz. 10:21 ~KoniecBzdur napisał(a): > Słuchaj RD... coś tam, przestań podważać moje słowa bo widać, że narwany jesteś po 1 zdaniu i inwestowanie Ci idzie idzie na 100% skoro nie wiesz, ze cierpliwi zarabiają. Po pierwsze.. wymieniłeś 6 zł, a 9 zł... no super, suuper stary. > > Wniosek jest jeden: przestań być deflfinem, bądź rekinem. > > Czas dorosnąć;)
Nie rozumiesz co napisałem. Twierdzisz "TYLKO" cierpliwi zarobią i jest to nieprawda. Naucz się logicznego myślenia. Co do narwania to nie ja wypisuje od miesiecy frazesów na forum... :)