• Ubrani wystomp Autor: ~Uciekać [91.123.176.*]
    Jutro zwała stulecia na tym papierze, współczuje nabitym w butelkę inwestorom ;(
  • Re: Ubrani wystomp Autor: ~Qwerty [88.130.51.*]
    Witamy naganiacza na spadki,
    Kolejny zainteresowany kupnem i dlatego mu zależy na spadkach..

Już raz tu straszyli wodospadem.
    Leszczyna posprzedawali a potem mocno poszło do góry...

Teraz znów chcą odkupić od tchórzy akcje po taniości pisząc o zwale stulecia. Haha
  • Re: Ubrani wystomp Autor: ~były [83.7.61.*]
    Witam ,patrząc z boku kurs od kilku tygodni sztucznie trzymany na obecnych poziomach
    większośc graczy giełdowych , nie mylić z akcjonariuszami liczyła na dobre infi i pompę
    a tu będzie jak zwykle czarna d,,,,a
    obstawiam żę na 2 zł się nie skończy
  • Re: Ubrani wystomp Autor: ~royal [188.121.15.*]
    Quwerty daj spokój.. ta informacja zabiła szanse na wybicie. cala gra od miesiaca szla pod umowę. teraz jestem przekonany ze podbitka z 1 lipca miała na celu wywalenie papiera i ubranie na szczytach leszczy przez osoby, które już wtedy wiedziały że aps zostal wykluczony. Wywalm jutro co mam na starcie i życzę wszystkim zostajacym z papierem wytrwalosci i odrobienia straty.
  • Re: Ubrani wystomp Autor: ~Qwerty [88.130.51.*]
    Piszecie tak jakby spółka miała zarobić na tym kontrakcie, a ona zarabia i na innych rzeczach. W tym roku była dywidenda. Mała bo mała, ale mało która spółka ja wypłaciła. Ja trzymam, a wy sprzedawajcie, to dobiorę.
  • Re: Ubrani wystomp Autor: ~autor [194.92.0.*]
    zobaczcie w jakim dniu kurs wystartował z 2.13 do obecnego - w dniu w którym podano espi, że ape wygrało przetarg. kurs poszybował pod umowę, a skoro nie ma umowy, wróci w okolice 2.13.
    oczywiście spółka ma potencjał i zarabia na wielu innych płaszczyznach, ale obecny kurs to nic innego jak ta konkretna umowa.
  • Re: Ubrani wystomp Autor: ~Hans_aus_Dresden [46.134.64.*]
    Chcesz widzę kupić. Nie naganiaj bo jeszcze może być zwrot akcji. Myślę że tutaj jeszcze może się wydarzyć wiele - np dogadanie się 2 firm "odrzuconych" zeby zwiększyć konkurencyjność oferty. Spokojnie trzeba czekać.
  • Re: Ubrani wystomp Autor: ~VC [31.60.47.*]
    Przed infem o przetargu było podejście pod 2,40. Później trochę skorekcilo. Kierunek jest jeden--w górę, choć pewnie dzisiaj spadnie.
[x]
APSENERGY 0,00% 3,10 2025-09-26 16:47:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.