Witam ,patrząc z boku kurs od kilku tygodni sztucznie trzymany na obecnych poziomach większośc graczy giełdowych , nie mylić z akcjonariuszami liczyła na dobre infi i pompę a tu będzie jak zwykle czarna d,,,,a obstawiam żę na 2 zł się nie skończy
Quwerty daj spokój.. ta informacja zabiła szanse na wybicie. cala gra od miesiaca szla pod umowę. teraz jestem przekonany ze podbitka z 1 lipca miała na celu wywalenie papiera i ubranie na szczytach leszczy przez osoby, które już wtedy wiedziały że aps zostal wykluczony. Wywalm jutro co mam na starcie i życzę wszystkim zostajacym z papierem wytrwalosci i odrobienia straty.
Piszecie tak jakby spółka miała zarobić na tym kontrakcie, a ona zarabia i na innych rzeczach. W tym roku była dywidenda. Mała bo mała, ale mało która spółka ja wypłaciła. Ja trzymam, a wy sprzedawajcie, to dobiorę.
zobaczcie w jakim dniu kurs wystartował z 2.13 do obecnego - w dniu w którym podano espi, że ape wygrało przetarg. kurs poszybował pod umowę, a skoro nie ma umowy, wróci w okolice 2.13. oczywiście spółka ma potencjał i zarabia na wielu innych płaszczyznach, ale obecny kurs to nic innego jak ta konkretna umowa.
Chcesz widzę kupić. Nie naganiaj bo jeszcze może być zwrot akcji. Myślę że tutaj jeszcze może się wydarzyć wiele - np dogadanie się 2 firm "odrzuconych" zeby zwiększyć konkurencyjność oferty. Spokojnie trzeba czekać.