tu było granie pod przetarg... info o odwołaniu ma małe znaczenie bo prawdopodobieństwo jest niewielkie ze uzyskają pozytwny wynik. zapakowany jestem mega. strata bedzie ogromna... jutro przewiduje - 20% na zamknięciu.
chłopie jak puszce pkc to wyląduje na 1 zł... zebrałem tego śmiecia sporo bo łyknąłem info żę "wygrali" przetarg a tu sie okazuje że nie wygrali że chyba byli jedną z wielu firm branych pod uwagę... trochę nie fajnie sie zachowali podając nie prawdziwe info...
No to współczuję. Ja nie miałem tyle zaufania do spółki i 2 razy sprzedawałem na górce. Teraz stoję z boku i patrzę. Nie wiem czy będzie mnie w stanie coś zachęcić do ponownego kupna. W głowie cały czas ten numer oraz -6 baniek wynik.
Jak kupujecie za kasę ktora jest Wam potrzebna - współczuję.
Ja kupiłem za pieniądze które niech sobie czekają. A niech spadnie na 1 zl i co z tego? Ja mogę czekać 5 lat a jak bedzie dywidenda dobra to i dłużej. Dobra rada dla wszystkich na dziś. Zastanowcie się dobrze czy naprawdę chcecie oddać taką dobrą spółkę? Czy nie będzie tak że dziś oddacie po 2 zł a za tydzien się okaże ze wygrali coś w Kazachstanie itd itp. ja też przeczuwalem że Ruscy to przekupne szuje i ktoś pewnie tam dobrze smarowal skoro odsuneli APS...
Hans masz racje. Aps jednak się będzie odwolywal i może się okazać, ze ci co dziś wywalali za 2 tyg będą dokupować 40% drożej. Spółka zarabia tez na innych rzeczach, to nie byłby jej jedyny kontrakt. Dywidendowa wiec ja tez trzymam pewien pakiet :)