• Sierpień Autor: ~Ccc [89.64.41.*]
    W sierpniu będziemy w okolicach dychy. Dziś nie ma znaczenia, czy kupujesz po 2, czy 3zł.
  • Re: Sierpień Autor: ~Cigi [37.248.164.*]
    Nie spieszyć się, uzupełniam portfel
  • Re: Sierpień Autor: ~Majka [37.130.30.*]
    Wystarczy popatrzeć co dzieje się na innych spółkach gamingowych.. tu też się zacznie i to w całkiem niedalekiej przyszłości.. ktoś ładnie pozbierał warto obserwować
  • Re: Sierpień Autor: ~Kazik [83.12.98.*]
    Sterniku nieudaczny teraz przyj to jest twoje 5 minut. Czekamy. Nie mogę cię ciągle prowadzic za rączkę.
  • Re: Sierpień Autor: ~Kosa [80.187.97.*]
    Wpisz w google „psychiatra” i zrób sobie termin.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.9.221.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Sierpień Autor: ~Ccc [31.0.87.*]
    Jest info o serialu. Poważna wytwórnia. Serial animowany - można go tworzyć zdalnie z domu - brak wpływu ryzyka z powodu pandemii. Poszła transza $, jak widać niezła - odwołana emisja akcji. Perspektywy są, czekamy na raport, który to potwierdzi i północ.
  • Re: Sierpień Autor: ~Realista [178.36.7.*]
    Ja pierodle, najpierw miałbyć 2019 przełomowy, jak nie poszło to czerwiec miałbyć wystrzałem, potem lipiec a teraz już o sierpniu pierdoły opowiadacie
  • Re: Sierpień Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Dnia 2020-08-04 o godz. 22:09 ~Realista napisał(a):
    > Ja pierodle, najpierw miałbyć 2019 przełomowy, jak nie poszło to czerwiec miałbyć wystrzałem, potem lipiec a teraz już o sierpniu pierdoły opowiadacie

Dokładnie i tak właśnie mija 3 lata a spółka dalej ma tą samą kapitalizację :D a nawet niższą xD BUAHAH
  • Re: Sierpień Autor: ~Eszkebareszke [80.203.56.*]
    Jakbys nie jeczal tylko kupowal po 1-1.2 to cieszylbys sie zyskiem ponad 100% . Wiadomo to nie to samo co na spolkach z corona hossy , ale tu inwestujesz w przyszlosci i smialo mozesz akompac akcje , tam z palcem na enterze kazdego dnia . Swoja droga , kto teraz kupuje spolki , ktore w kilka miesiecy urosly z 20-50gr na kilka kilkanascie zl ? Zawsze mnie to zastanawialo ...
  • Re: Sierpień Autor: ~Sonny [89.64.37.*]
    Ktoś bezczelnie uwala kurs. Nie trudno przy mało płynnej spółce. Tu nie ma powodu do zjazdu na 2,40. Gdybym miał wolną kasę to pozbierałbym mu te 4 tysiączki akcji po 2,44.
  • Re: Sierpień Autor: ~dss [91.192.88.*]
    Dajcie jeszcze trochę tego zebrać przed wystrzałem na 4 aktualnie ładnie się to zbiera od wystraszonych leszczy którzy myśleli że wejdą tu na krótko jak w oze i wyciągną po kilkaset %
[x]
DDISTANCE -11,27% 0,13 2025-06-03 11:04:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.