Wystarczy popatrzeć co dzieje się na innych spółkach gamingowych.. tu też się zacznie i to w całkiem niedalekiej przyszłości.. ktoś ładnie pozbierał warto obserwować
Jest info o serialu. Poważna wytwórnia. Serial animowany - można go tworzyć zdalnie z domu - brak wpływu ryzyka z powodu pandemii. Poszła transza $, jak widać niezła - odwołana emisja akcji. Perspektywy są, czekamy na raport, który to potwierdzi i północ.
Dnia 2020-08-04 o godz. 22:09 ~Realista napisał(a): > Ja pierodle, najpierw miałbyć 2019 przełomowy, jak nie poszło to czerwiec miałbyć wystrzałem, potem lipiec a teraz już o sierpniu pierdoły opowiadacie
Dokładnie i tak właśnie mija 3 lata a spółka dalej ma tą samą kapitalizację :D a nawet niższą xD BUAHAH
Jakbys nie jeczal tylko kupowal po 1-1.2 to cieszylbys sie zyskiem ponad 100% . Wiadomo to nie to samo co na spolkach z corona hossy , ale tu inwestujesz w przyszlosci i smialo mozesz akompac akcje , tam z palcem na enterze kazdego dnia . Swoja droga , kto teraz kupuje spolki , ktore w kilka miesiecy urosly z 20-50gr na kilka kilkanascie zl ? Zawsze mnie to zastanawialo ...
Ktoś bezczelnie uwala kurs. Nie trudno przy mało płynnej spółce. Tu nie ma powodu do zjazdu na 2,40. Gdybym miał wolną kasę to pozbierałbym mu te 4 tysiączki akcji po 2,44.
Dajcie jeszcze trochę tego zebrać przed wystrzałem na 4 aktualnie ładnie się to zbiera od wystraszonych leszczy którzy myśleli że wejdą tu na krótko jak w oze i wyciągną po kilkaset %