z ciekawosci - po co sprzedales po 3,48, skoro oczywiste bylo, ze za chwile kontynuacja wzrostu? nie wolales poczekac 5 min i sprzedac np. po 3,80 zł? Czy aż tak potrzebowales gotowki, ze te kilka minut cie uratowalo? no nie rozumiem po prostu
Tylko to cena emisyjna po 1 PLN.....i ilość.....to co mają mogą wszystko wysypać a i tak będą kierowali spółką .....Także tutaj przypomina mi się słynny Płocki Biznesmen.....
Jeden dzień nas nie zbawi, moze sobie pobujac, po wczorajszym dniu chyba nikt nie będzie sie sprzeczal, ze na przestrzeni następnych tygodniu kurs tu zdecydowanie urosnie
Będzie bujać, bo ludzie są niecierpliwi i liczą na szybkie skoki i realizację zysku. Gdyby nie to, kurs dzisiaj byłby już na poziomie 6. Są chętni na akcje, ale groszolapy zasypują potencjał. Będziemy skakać, ale górna poprzeczka będzie coraz wyżej. Cierpliwość popłaca, w przypadku Polaris zwłaszcza :)
Nie rozumiesz nic czy nie czytasz raportu? Cieszy mnie, że są tacy ludzie.
Nic nie wysypią, bo nie mogą, akcje poza rynkiem i nie mogą ich tu sprzedać.
Dwa cena 1 zł owszem, ale było scalenie i to 1zl to dziś 5 zł za akcje. Cena za akcje ustalana jest jako srednia z 12 miesiecy.
Tacy ludzie inwestują na giełdzie czy oddają mi swoją kase ?
Sorki ,że Wam nabruździłem ale musiałem sprzedać trochę z moich akcji - kupowałem XTB poniżej 13 :-) - ale zostawiam sobie odpowiedni pakiecik - niech leży