@pass22 "czat z prezesem W czwartek, 9 lipca 2020 roku o godz. 12.00"
Jakbym czytal @leona. Zeby to bylo cos wartego uwagi, a tu bedzie kolejna lawina klamstw rudego. Widac, ze czujesz sie niepewnie. Wiesz co to SL (o ile wogole kupiles) ??
Dnia 2020-07-07 o godz. 08:49 ~Jaś napisał(a): > Pass, napisz, czy odkupiłeś i po ile, bo nie chcę ci później bezpodstawnie dokuczać. Nie udawaj, że nie widziałeś pytania :)
Odkupiłem po ogłoszeniu komunikatu z 30 czerwca , połowę pierwotnego zaangażowania finansowego w spółkę.Natomiast nie rozumiem dopisku:Nie udawaj, że nie widziałeś pytania :) - Nie przypominam sobie żebyś miał do tego rodzaju stwierdzeń podstawy.
Pisałem wczoraj dwa razy pod twoimi postami, zakładałem, że widziałeś. Ok, czyli możemy przyjąć, że wszedłeś za 1,05 pln? Zobaczymy, czego nauczyłeś się przez te dwa lata na CIG. Powodzenia (szczerze).
Dnia 2020-07-07 o godz. 09:24 ~Jaś napisał(a): > Pisałem wczoraj dwa razy pod twoimi postami, zakładałem, że widziałeś. Ok, czyli możemy przyjąć, że wszedłeś za 1,05 pln? Zobaczymy, czego nauczyłeś się przez te dwa lata na CIG. Powodzenia (szczerze). Faktycznie po 16 wczoraj nie obserwowałem forum na bieżąco nabyłem mniej więcej po 1,02 zł