Trzeba bylo brac jak latslo około 21gr to byl wielki smiech a pisalem ze okazja.
I kto tu sie ubral leszczu? 300k akcji mam i po drodze wykrecone kola i sporo kasy zarobione. A ten zaklada dziecinne watki.
Kupuje się wczesniej a nie jak rusza!
Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Panowie ja tez chce wzrostów zeby byla jasność sle musze czasami studzic emocje zeby pozniej jakiejś tragedii nie było.
Nie mówię że nie spadnie, po prostu śmieję się z tej dziecinady. Osobiście zresetowałem stan, sprzedałem prawie wszystko do 0.34 i teraz będę kupował, mam 20k ze średnią 0.32, przed wczorajszą sesją miałem 80k ze średnią 0.25, zobaczymy kiedy się załaduję z powrotem i w jakiej cenie.
Dnia 2020-07-07 o godz. 09:04 mielo13 napisał(a): > Chlopczyku ja wiekszosc kupilem po 11gr, o czym do mnie rozmawiasz.
No i co z tego i jeszcze sie osmieszasz piszac o tym. Co ty nie wywaliles pod panke wirusa, po drodze sporo okazjji i zjazdow bylo. A ten trzymal haha. Niejedne bzdury po drodze pisales.
Ja mam kilkadziesiąt tysiakow z samego ngg zaksiegowane i akcje ty masz zero i akcje wiez nie osmieszaj sie.
Jak sie obraca kapitalem rzedu 10-20tys zl to sie guzik moze i zarabia tysiaki. Kolejny leszcz