Sprawa jest prosta jak budowa cepa Każdy ostatni kwartał mają przychód na poziomie 1-1,2 mln PLN. Jeżeli zanotują wzrost przychodów i pokażą 1,5-2 mln przychodu to kurs poszybuje w górę... A teraz jest spora szansa bo na ten kwartał mieli kilka ładnych kontraktów... Pzdr
Dnia 2020-07-06 o godz. 15:40 ~Uki napisał(a): > Zrzucajcie dalej ja z miłą chęcią odkupie biorę wszystko poniżej 18:) po wynikach będziecie odkupowac.
Zachęciłeś gościa do sprzedaży jak Merkel emigrantów do przyjazdu do Europy.... dobrze się to nie skończyło.
Ten kto wychodzi robi to irracjonalnie. Gdyby przestał sypać to kurs z automatu poszedłby kilka PLN w górę i tam mógłby część sprzedać--> powtórz. Tej osobie widać w ogóle nie zależy na złapaniu jak najlepszych cen tylko na jak najszybszym wyjściu z akcji.
Osobiście nie mam najmniejszego zamiaru brać przykładu z kogoś kto pewnie trzymał od debiutu i nagle wysypuje się po 17 PLN. To jaka jest sytuacja w spółce każdy wie, jest fajny produkt teraz trzeba go zmonetyzować. Nie ma wielkich podstaw do takiej paniki.
Dnia 2020-07-15 o godz. 12:50 ~mws napisał(a): > Ten kto wychodzi robi to irracjonalnie. Gdyby przestał sypać to kurs z automatu poszedłby kilka PLN w górę i tam mógłby część sprzedać--> powtórz. > Tej osobie widać w ogóle nie zależy na złapaniu jak najlepszych cen tylko na jak najszybszym wyjściu z akcji.
Jeżeli wie, że w firmie jest źle to już jest wygrany. > > Osobiście nie mam najmniejszego zamiaru brać przykładu z kogoś kto pewnie trzymał od debiutu i nagle wysypuje się po 17 PLN. > To jaka jest sytuacja w spółce każdy wie, jest fajny produkt teraz trzeba go zmonetyzować. Nie ma wielkich podstaw do takiej paniki. > Zeszło już chyba ze 100 tys. akcji po około 17-18 zł. To poważna sprawa...