Nie róbmy sobie żartów przecież to działające przedsiębiorstwo. Na nC tylko trupy są warte kilkadziesiąt milionów złotych. W końcu nie chodzi o to żeby zarabiać tylko żeby wydawać.
Na skali stooqu nie ma 5 zl dla lgtrade. Kurs wyglada na prawie maximum. Tak jak pisalem wartosc lgtrade to wg mnie dane ktore pozyskali przez te kilka lat. Pytanie czy dane te przekuja na profesure dla wlascicieli czy tez dojdzie do monetyzacji. Ha! smiem twierdzic ze na akcjach lgtrade ryzyko a wiec i premia to budowa rynku a nie udzial w nim. Tylko na ile to wycenic? Wszystko w rekach dyrektyw UE. Jak bedzie po 5 to z premii ide na doktorat
Koledzy inwestorzy czy dla tak niepłynnej spółki jest w ogóle sens spoglądania na wskaźniki analizy? Znalazłem w internecie kilka opisów od strony trendu najczęściej jest to dla lgta rekomendacja kup lub wykup. Takie coś w ogóle brać pod uwagę czy też tutaj tylko czutka?
Ostatnio sprawdzalem od strony technicznej, to biezace wybicie jest na wiekszym wolumenie, RSI rosnie,, TSI powyzej 0, przebicie sredniej, wiec wszystko wskazywaloby na syngal kupna i wychodzenie z konsolidacji… ale ta plynnosc...
No tak tylko ta płynność to faktycznie kiepska - jednak akcji jest mało. Sam bym na to nie patrzył ale śledze jakies inne głupoty i przy okazji zastanawiają mnie te wolumeny. bądź co bądź tutaj skoda octavia daje 5 % w firmie a firma jak wiemy istnieje.