• XPLUS - na wykresie TROJKAT a to..... Autor: ~elCHAPPO [89.36.69.*]
    ........ czekam na wypowiedzi magikow: DRACHA niby Draxar i reszty co wynika z TROJKATOW dla kurus w TRENDZIE a trend wiadomo jaki jest. Kto pierwszy sie wypowie ?
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

tak na marginesie to mam pytanie bo poczytalem troche postow: czy to prawda ze DRACHA ma pakiet 365 sztuk i tak szaleje na forum ?
  • WYBICIE z TROJKAT odbyło się GÓRĄ Autor: ~elCHAPPO [89.36.69.*]
    zabierają od paru sesji a zaczeli od okolic 1.21 zł.
  • Re: WYBICIE z TROJKAT odbyło się GÓRĄ Autor: draxar [89.64.28.*]
    Tak no spora jest dywidenda zakładałem tak na poziomie 3-5 groszy a Fekalny Baron(2 złote) dobrze trafił z 6 groszami w porywach mówił o 7. Świadczy to o tym, że zarząd nie trzyma raczej zapasów, woli wypłacić większość akcjonariuszom. A co do moich 365 to cóż taką wersję rozpowiada Fekalny Baron. Ja wolę pozostawić tą wiedzę o ilości mego pakietu dla siebie. Tak czy siak nie ma to większego znaczenia skupiajcie się bardziej na poczynaniach Xplus niż zaglądacie innym do portfela.
  • Re: WYBICIE z TROJKAT odbyło się GÓRĄ Autor: miclo [86.146.1.*]
    Wywaliłem dzisiaj wszystko co miałem (średnia zakupu 0,48sprzeda\zy 2,03) po 5 latach kiszenia zysk 300% dziękuję spółdzielni za współpracę i do zobaczenia na innym balonie :)
  • FEKALNY DRAXAR Autor: ~elCHAPPO [89.36.69.*]
    fekalny Draxar potocznie zwany na forum DRACHĄ dał popis. to potwierdza wielkość jego pakietu.
    ma batona 550 sztuk a stęka jakby miał milion. sporo tu takich marzycieli.
    Kiedyś DRACHA nie wierzyła w 2 PLN tak samo jak dziś nie wierzy że tu będziemy śmigać za parę lat między 23 a 50 zł. W hossie tu będzie ostro do góry a do 12 zł to tutaj odbywa się zbieranie akcji.
    Nie zdziwi mnie jeżeli np. jutro będzie zbieranie na +25% ale wcale tak nie musi być.
  • Re: Szkoda słów Autor: draxar [83.9.175.*]
    Coś miałem odpisać poważniejszego ale szkoda mi na ciebie czasu. Popisz sobie więc głupoty i narazie.
  • DRACHA szkoda to slow na ciebie Autor: ~elPAPPO [82.70.93.*]
    sam pamietam jak pisano ze tu bedzie 1.8 - 2 zl ale oczywiscie ty kpiles z wszystkiego jak ostatni krzpiot. teraz kiedy to sie zmaterializowalo i XPL ma szanse na o wiele wyzej ty znowu pokazujesz swoja typowa DRACHE i piszesz o jakis baronach.
    czego w takim wypadku oczekujesz - zachowujesz sie jak gimbus z akademika na pierwszym roku !!! nie musisz komentowac.
    ...................................
    ..................................
    .................................

papier bedzie grany do gory czy chcesz czy nie, moze to zajmie troche czasu ale tu bedzie minimum KILKANASCIE jak nie
    KILKADZIESIAT PLNow.
  • comparic.pl - zauwaza XPL czyli bedzie wyzej ? Autor: ~elCHAPPO [89.36.69.*]
    @lukas87 - dobrze dostrzezone

link

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

nie ma sie co oszukiwac, kurs bedzie stabilnie rosl, obstawiam DYNAMICZNY WZROST kursu do konca roku, zasiegi nawet 3-5 zl (powinno nastapic ostre zebieranie z kilkoma mocnymi strzalami jak na SUN w lipcu), potem konsolidacja po 25% korekcie i wyjscie w kierunku 10PLN+.

kurs XPL powinien niebawem zachowywac sie podobnie jak na PGS miedzy 2010 a 2016 r (kurs poszedl z 25gr w okolice 12-14zl) a teraz sie konsoliduje od 5 lat.

Kiedys przy kursie 12-15gr pisalem z kolega o 1.5zl - 2zl to trafialy sie takie asy jak ten od 550 sztuk akcji (wczesniej mial 356 sztukasow) ale nie bede go wymienial z nazy nicku (elDracha go zwa na forum) bo znowu uaktywni swoje stekanie o schodzeniu na ziemie itd a niedlugo moze nakaze nam plugiem orac ziemie a nie grac na gieldzie. Zaraz zleci sie hejterka co jeszcze nie kupila i zamiast kupic teraz do 2.0zl kiedy jest do wziecia lekko 100 tys sztuk i po 3zl kolejne 200 tys sztuk.

1.81 557 1,008.17
    1.82 29410 53,526.20
    1.90 300 570.00
    1.94 4182 8,113.08
    1.95 2157 4,206.15
    1.96 55000 107,800.00
    2.00 6100 12,200.00
    2.10 1858 3,901.80
    2.16 26 56.16
    2.50 500 1,250.00
    2.90 4278 12,406.20
    3.00 222100 666,300.00

TEN SKOCZEK od 200 tys sztuk po 3zl to skoczek co niby by chcial sprzedac a lajza nie wie po ile (wczesniej stal po 1.3, potem 1.5, potem 1.8 i tak skacze coraz wyzej a bral te 200 tys w okolicy 42 gr)

Podobnie jak kiedys pisalem o 1.5-2zl tak dzis pisze ze w ciagu 5 lat powinnismy swobodnie dobic do 20 zl a jezeli bedzie hossa w tym czasie na calym rynku to moje szacunki 20zl moga okazac sie wielkim NIEDOSZACOWANIEM bo wiadomo jak dzis GIMBA kupuje akcje (widac to na spolkach BIO oraz w USA na apce RobinHood gdzie bankrutujacego HERTZa potrafili wyhustac w 2-3 sesje pare razy wyzej robiac przy tym kolosane obroty).

Zobaczymy czy trafi sie ktos kto zechce zebrac rynek na 1-2 zl do gory tak jak na SUN - obstawiam ze TFI ostrza sobie zeby ale nie wiedza jak sie do tego dobrac bo DASHBOARD-y pokazuja im K.
    Copernicus jest pierwszy chetny a z wiarygodnego zrodla wiem ze nie moga sobie podarowac XPL kiedy stalo po 10gr, nikt go nie chcial i mozna bylo 1 mln sztuk kupic bez wiekszego problemu nie zawyzajac bardzo kursu (max od 8 do 12gr a do 15 gr to nawet kolejny 1 mln) - to se ne wraci !!!
  • ZBIERAJĄ PODAŻ Autor: ~3PLNy [92.40.175.*]
    kąsają po mału pakieciki a niebawem zjawi się kursowy kosynier jak na SUN parę sesji temu
  • Re: ZBIERAJĄ PODAŻ Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    Nie ma innej opcji.
  • PODAŻ od Funduszu ? Autor: ~elCHAPPO [89.36.69.*]
    czyżby to Copernicus ?

chyba jakiś cwaniak ustawił nawias spekulanta ze zwiększoną podażą po 2 zł aby straszyć i jednocześnie zbiera po 1.92 złocisza.
    wybije trochę niecierpliwych
  • Dracha pęszącego tröjkąta Autor: ~elPAPPO [92.40.195.*]
    Dracha gdzie jesteś ?
  • Re: Dracha pęszącego tröjkąta Autor: ~microFunder [51.148.3.*]
    widze ze sie towarzystwo ustawilo na K po 1.38 i czeka na cud :) LoLasy

dracha sie zaszyl i jedzie po innych.

• WALEC i FORMACJA tuż przed wybiciem Autor: ~3PLNy [92.40.170.*]
    to chyba był trójkät na walentynki bo go WYGRZMOCILI
[x]
XPLUS 1,60% 2,54 2025-10-01 15:53:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?