Zauważyłem prawdziwy wysyp tematów które mają na celu zniechęcić akcjonariuszy lub potencjalnych akcjonariuszy do spółki , dlatego pozwolę sobie napisać kilka zdań od siebie , nie po to żeby nakierowywać kogokolwiek na podjęcie decyzji o kupnie , sprzedaży lub dalszym posiadaniu lecz dlatego że warto umieć zadać sobie odpowiednie pytania. Moim zdaniem należy zastanowić się:
-czy spółce uda podpisać się umowy z RCKIKami?
-czy RCKIKi zdołają zebrać 150litrów osocze potrzebne do produkcji pierwszej partii leku?
-czy spółka posiada technologie oraz doświadczenie w produkcji immunoglobulin?
-czy BML wyprodukuje pierwszą partie leku?
-czy pierwsza partia leku przejdzie pomyślnie testy kliniczne?
-czy dla mediów jest to temat atrakcyjny?
-czy projekt jest strategiczny dla naszego Państwa z punktu widzenia gospodarki i wszelkich strat jakie dotychczas wywołał koronawirus?
-czy te wydarzenia spowodują wzmożone zainteresowanie ze strony inwestorów , a także czy "do spółki popłynie strumień pieniędzy" tak jak bodajże zapowiadał senator Grzegorz Czelej podczas konferencji jakiś czas temu.
-czy jest szansa że skoro my , Polacy wiemy o projektach z drugiego końca świata to czy wieść o projekcie BML obiegnie świat?
-czy to ma szanse przełożyć się na wzmożone zainteresowanie ze strony inwestorów?
-czy spółka posiada również inne gałęzie działalności które są atrakcyjne oraz w najbliższym czasie mogą przynieść duże wpływy?
-dlaczego spółka znajduje się od wielu tygodni na szczytach popularności?
-dlaczego tak wiele postów o charakterze negatywnym, często bardzo wulgarnych można tu zaobserwować?
Pozostawiam temat otwarty , do przemyślenia i życzę miłego weekendu
czy jak ktoś umie robić jakiś produkt , ma fachowców technologie i podpisane umowy to czy da rade zwiększyć moce produkcyjne jak zobaczy że jest interes
Dnia 2020-07-04 o godz. 17:57 ~Daniel napisał(a): > Zauważyłem prawdziwy wysyp tematów które mają na celu zniechęcić akcjonariuszy lub potencjalnych akcjonariuszy do spółki , dlatego pozwolę sobie napisać kilka zdań od siebie , nie po to żeby nakierowywać kogokolwiek na podjęcie decyzji o kupnie , sprzedaży lub dalszym posiadaniu lecz dlatego że warto umieć zadać sobie odpowiednie pytania. Moim zdaniem należy zastanowić się: > > -czy spółce uda podpisać się umowy z RCKIKami? > > -czy RCKIKi zdołają zebrać 150litrów osocze potrzebne do produkcji pierwszej partii leku? > > -czy spółka posiada technologie oraz doświadczenie w produkcji immunoglobulin? > > -czy BML wyprodukuje pierwszą partie leku? > > -czy pierwsza partia leku przejdzie pomyślnie testy kliniczne? > > -czy dla mediów jest to temat atrakcyjny? > > -czy projekt jest strategiczny dla naszego Państwa z punktu widzenia gospodarki i wszelkich strat jakie dotychczas wywołał koronawirus? > > -czy te wydarzenia spowodują wzmożone zainteresowanie ze strony inwestorów , a także czy "do spółki popłynie strumień pieniędzy" tak jak bodajże zapowiadał senator Grzegorz Czelej podczas konferencji jakiś czas temu. > > -czy jest szansa że skoro my , Polacy wiemy o projektach z drugiego końca świata to czy wieść o projekcie BML obiegnie świat? > > -czy to ma szanse przełożyć się na wzmożone zainteresowanie ze strony inwestorów? > > -czy spółka posiada również inne gałęzie działalności które są atrakcyjne oraz w najbliższym czasie mogą przynieść duże wpływy? > > -dlaczego spółka znajduje się od wielu tygodni na szczytach popularności? > > -dlaczego tak wiele postów o charakterze negatywnym, często bardzo wulgarnych można tu zaobserwować? > > Pozostawiam temat otwarty , do przemyślenia i życzę miłego weekendu
to sa pytania do zarzadu wystarczy zeby odpowiedzieli prawde na kilka tych pytan ,bo pytania o akcje to spekulacja własnie podtrzymywana przez zarzad ,niech odpowiedza na twoje pytania to zobaczasz kurs akcju, ja bym dodał jeszcze jedno pytanie czy od stycznia jak spólka informowała medialnie nie oficjalnie cos sie robi w temacie leku real;nego bo jak wynika doo dzisiaj nie ma nawet osocza i czy wogóle cos było zrobione poza nagonka w prasie ,czy sa zlecenia na bcg nie z mz skoro tak pomaga ,czy z turcia sie cos dzieje czy nic
Wolisz jak na innogene wielkie obietnice i później rozczarowanie czy spółkę jak tu która robi swoje i nie nakręca tylko planuje długodystansowy rozwój ?
Witam
Jestem jednym z 1.5mln ludzikow ktorzy zalozyli rachunek w ostanich 3 miesiacach. Doswiadczenie nadal mam prawie 0 wiec mozna pisac o mnie leszcz :)
Przez te kilkanascie tygodni zrobilem jakis tam plus, nie duzy nie maly taki w sam raz i wlasnie na ten plus szukalem czegos na longterm... poczytalem o spolkach BIO, przejrzalem posty na forach i z kilku postow od madrzejszych odemnie wyszedl pomysl aby zainwestowac 80% tego co na plus w Biomed. Niemam pakietu jak niektorzy z Was z tysiacami sztuk ale mam skromny pakiecik ktory wierze ze w kilka miesiecy zrobi roznice...
Tak jak ktos pisal na forum innej spolki,
"Pieniadz potrzebuje ciszy i spokoju"
Wiadomo ze pytan jest wiele, odpowiedzi za to niewiele ale jest potencial spolki wiec wczesniej czy pozniej musi byc fajnie...
Milej soboty wszystkim
Podobają mi się taki posty które naklaniaja do myślenia, wyciągania wniosków. Przewartosciowania wszystkiego i słuchania swoje intuicji.
Długa droga przed nami, ale w przeciwieństwie do innych podjęliśmy decyzję z chęcią zmiany czegoś w swoim życiu.
Za rok sprzedamy fakty, bo zaryzykowalismy nie znając odpowiedzi.