• ja was nie rozumiem Autor: ~Fanpan [178.235.180.*]
    Po splicie - przy cenie poniżej 3zł za akcje sprzedajecie akcje po 50gr - szkoda słów
  • Re: ja was nie rozumiem Autor: ~KKKK [89.64.61.*]
    Ładne tu dezinformacje widzę lecą! Skąd wziąłeś informację o jakimś splicie?
  • Re: ja was nie rozumiem Autor: ~Nwmm [37.248.160.*]
    Leszczu, split byl w czerwcu.. Widze, ze Ty jesteś ostro nie doinformowany. Ale to dobrze, na takich ludziach robi sie pieniadze :D
    Scalanie było w czerwcu. Split to na mapie sobie szukajcie, a nie na tej spółce i to jeszcze miesiąc po scaleniu...
    a dobra, przyznaje - mój błąd - źle Twój post fanpan zrozumiałem. Przepraszam, myślałem że trollujesz :)
  • Re: ja was nie rozumiem Autor: ~8pavel9 [31.0.70.*]
    Przed scaleniem kurs spółki wynosił maksymalnie ponad 1.0, a przez długi okres była na 0.9. Później na jakiś czas i informacje o planowanym scalaniu kurs spadł do poziomu 0,55-0,65. Scalenie nie przyniosło zmian w kursie, wciąż wahał się w okolicach 2.8-3.1.
    I to wszystko przed informacjami o przejęciu! Gdybym miał większe możliwości finansowe to kupiłbym dużo więcej akcji, spokojnie w cenie 5zł i wyższej, bo na dłuższą metę to niziutka cena. A FF to tylko 1,2m akcji :)
[x]
POLARISIT 8,80% 0,23 2025-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.