Zna ktoś może cenę emisyjną serii G ? Nigdzie nie mogę się dokopać do tej informacji, jest tylko nominał i że cena emisyjna ma zostać ustalona osobno, a warranty są imienne i niezbywalne.
Dnia 2020-07-03 o godz. 12:31 ~Pedro napisał(a): > Zna ktoś może cenę emisyjną serii G ? Nigdzie nie mogę się dokopać do tej informacji, jest tylko nominał i że cena emisyjna ma zostać ustalona osobno, a warranty są imienne i niezbywalne.
emisyjna jest równa nominalnej, a nie zbywalne to są waranty a po wymianie na akcje można spoko zbyć
Dnia 2020-07-03 o godz. 14:16 ~Pedro napisał(a): > W okolicach tej uchwały kurs był w okolicach 15-20 groszy i szybko poszedł do góry a mimo to nikt tej emisji nie chciał, więc chyba była droga
pomyśl troszkę ? czemu niema infa po jakiej cenie ? to sobie poprzedni zarząd przydzielił Myśl
Dnia 2020-07-03 o godz. 15:01 ~aa napisał(a): > https://www.bankier.pl/wiadomosc/NO-GRAVITY-GAMES-S-A-Zlozenie-wniosku-o-wprowadzenie-akcji-serii-H-i-I-na-rynek-NewConnect-7741210.html
dlatego pisałem kiedyś nic im nie wychodzi tak jak emisje
pomyśl troszke wartość firmy wzrosła ale nie kosztem wzrostów a emisją akcji bo kurs stoi teraz po tej emisji jest o 0.5 mln bardziej warta kosztem akcjonariuszy a niby po co akcjonariusz ma za to płacić? ale spokojnie to tylko moje zdanie