• Pieniążek Autor: ~True [89.64.92.*]
    1. Cash z dotacji wejdzie dopiero w 2 połowie roku, na ten moment wynik nie jest, jak opisują to trolle spadkowe poprawiony przez dotację, jest ZANIŻONY ponieważ spółka ponosi koszty wytworzenia a dotacja jest rozliczana w ratach. Gdyby pozbyć się z rachunku wyników projektu w całości, wynik wyglądałby naprawdę przyzwoicie
    2. Czekamy na zwrot pieniążka od US - 1,7 mln PLN nadpłaconego podatku
    3. Kolejne dotacje

NIE DAJCIE SOBIE ODEBRAĆ AKCJI ZA BEZCEN.

Dziękuję, dobranoc
  • Re: Pieniążek Autor: ~MW [83.23.247.*]
    Spodziewałeś się czegoś więcej po tym forum?
    A potem w Q4 wielkie zdziwienie i wzrosty pod "niespodziewane" zyski.
  • Re: Pieniążek Autor: ~Jaja [89.231.91.*]
    Tłumaczę to łbom od dwóch tygodni, ale łby swoje. No ale jutro ten akcjonariat powinien już zniknąć ze spółki. 6 mln wydają na projekt, 4 mln dostaną zwrotu, większość w 4 Q , a łby tu piszą że spółka zarabia na dotacjach. Co za łby.
  • Re: Pieniążek Autor: ~True [89.64.92.*]
    Wbrew pozorom ja uważam że to nie są "łby" tylko kumaci którzy chcą odebrać akcje bardziej podatnym na takie nagabywanie akcjonariuszom po promocji. Taki to już urok tego forum
  • Re: Pieniążek Autor: ~Voyteq [83.23.231.*]
    Do tego strasznie mało trolli naganiających na spadki. Zwykle jest prawdziwa burza i zero merytorycznych wpisów. Drastyczny zjazd jakoś mi nie wisi w powietrzu.
  • Re: Pieniążek Autor: ~ABCD [83.28.218.*]
    obyś miał rację :)
  • Re: Pieniążek Autor: ~Voyteq [83.23.231.*]
    Niestety za małą mam wiedzę, ale to chyba ~jaja napisał jak dużo akcji się przemieliło na tych poziomach i czy teraz by drastycznie spadło? W sumie, najwyżej zawisnę na haku. Nie pierwszy raz na tej spółce, ale jak do tej pory zawsze kończyłem na plus. Mam jeszcze Bloobera na pocieszenie
  • Re: Pieniążek Autor: ~Mietek [31.0.83.*]
    Jutro jedziemy na 45 tylko 2 gosci chcialo tu dzis agresywnie naganiac na spadki nie kupili wczoraj jak byla okazja i teraz placza bo wiedza co tu sie szykuje
  • Re: Pieniążek Autor: ~Rafal [188.122.0.*]
    Jest już jakiś wydany trailer do ich symulatora na PC? Wiadomo jaki budżet ma ta gra?
    Dzięki!
  • Re: Pieniążek Autor: ~Jaja [89.231.91.*]
    Na 37-38 mieliśmy mocny opór, teraz mamy mocne wsparcie. Space Symulator będzie w tym roku, niedługo powinny pojawiać się zajawki. Do tego drugi tajemniczy symulator. Więc tu będzie się jeszcze dużo działo w tym roku.
  • Re: Pieniążek Autor: ~rekin27 [79.163.208.*]
    Ludzie .... było 200 zł jest we właściwych rękach i będzie 200 zł......
  • Re: Pieniążek Autor: ~mk [212.180.223.*]
    Do tego jeszcze zarobek na akcjach The Dust - ok 1.8 mln przy kursie na koniec marca 8.86. Aktualny kurs to już 13,40.
  • Re: Pieniążek Autor: ~Alldom [31.0.34.*]
    Po prostu zrobili, jak zawsze, drobnych w jajo. Na razie są tylko obietnice, a kurs napompowany, że 30 zł za akcję to za dużo na dzień dzisiejszy. Poza tym, z moich obserwacji, większość drobnych niedoświadczonych, dała się zwieść hura optymistycznym wpisom na niniszym forum.
  • Re: Pieniążek Autor: ~dss [37.47.32.*]
    To forum to pikuś nie wiem czy wiecie ile jest grup na FB na których radzono inwestycje w TB, jak myślicie na ilu się dzisiaj kurs zatrzyma o ile się w ogóle otworzy ?
    Dużo zależy od tego, ile towaru ma na zbycie spółdzielnia wraz z inwestorkiem i czy dalej będą grać pod nowe informacje, o których teraz niewiadomo oraz czy będą chętni złapać akcje na poziomie -10%. Jeśli spółdzielnia nie ma prawie akcji i w najbliższych dniach wolumen się zmniejszy to kurs będzie opadał pod własnym ciężarem. Co do przewidywań, z rana może być wysyp, później niewielkie podbicie i powolne upychanie. Zależy czy znajdą się chętni na kupno - bo to może być spadający nóż. Zarabianie tej spółce zwyczajnie nie wychodzi, bo gdy gaminig w większości w IQ kosił kasiorę, tutaj nic nie zmieniło się.
  • Re: Pieniążek Autor: ~True [89.64.92.*]
    I cyk, uruchomili się już naganiacze spadkowi :)
    Każdy interpretuje wpisy jak chce, kurs zweryfikuje. Jeśli ktoś jest przekonany co do przyszłych zysków i widzi szansę na wzrosty, niech kupuje.
  • Re: Pieniążek Autor: ~ABCD [83.28.218.*]
    to powinien napisać ktoś z zarządu, a nie jakiś internetowy troll. wtedy miałoby to jakąś wartość...
  • Re: Pieniążek Autor: ~gytre [5.173.170.*]
    Buy
[x]
TBULL 5,98% 3,90 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.