• Nie dajcie się nagonić Autor: ~japa [130.255.155.*]
    Nie słuchajcie tych leszczy, nie dajcie się nagonić na ich puste słowa i wróżenie z fusów.

Wartość akcji od lutego wzrosła o 400%,

Marzyciel Ci powie, że urośnie jeszcze, kiedy miało być 1.5zł? kiedy miało być 3zł? Wycieracie sobie mordy wyceną geotransa licząc na cud, dramat.
    Być może spółka urośnie, tego nikt nie wie ale to naganianie jest po prostu żałosne.

Gardzę wami naganiacze.

Ps. Wirus już nie jest problemem, a skoro dla rządu nie jest problemem to nikt nie będzie wydawał grubej kasy na zbędne usługi, żaden grubas nie skupuje waszej perły, 30k obrotu, litości.
  • Re: Nie dajcie się nagonić Autor: ~Jan [31.0.83.*]
    Na pewno masz pozycję niżej kupi taki cwany lisek do uśredniania kiedy wszedł na minę 1.2 bo było 1.40
  • Re: Nie dajcie się nagonić Autor: ~Wiesko [78.8.226.*]
    Politykę zostaw sobie. Codziennie ok 300 zakażeń.
    Spółka podpisała w II kwartale br. 10 umów. (wartość zleceń ok. 2 864 600 zł netto ) Ponadto 11.03.2020 r. podpisała umowę na 2020-2021 o wartości łącznej zlecenia: około 7.200.000,00 zł netto. I jeszcze jedno 14.05.2020 r. - otrzymała Subwencję Finansową z Polskiego Funduszu Rozwoju S.A. w kwocie 1.143.762,00  zł.
    Cierpliwie dokupuję akcje po ok. 1,10 zł i czekam na kolejne umowy i raporty kwartalne.
  • Re: Nie dajcie się nagonić Autor: ~usertestowy [79.191.190.*]
    kolego japa - nie wiem co czytasz i gdzie - ale warto przeczytać oficjalne dokumenty polmana będące w publikacji. Tam dowiesz się dlaczego są spore szanse na wzrosty kursu na tej spółce.
    Skąd ten poziom sfrustrowania?
    Wlazłeś na etapie 1.4 pln?
    Dlaczego próbujesz wmówić coś czytelnikom tego forum? Spora część z nas kupowała kiedy akcje polmana kosztowały 30 groszy.
    Na pocieszenie powiem Ci, że 1.4 to nie tak źle - tutaj jest potencjał, żeby było wyżej. Czy tak się stanie - zobaczymy.
    Ten etap niepewności - to jest właśnie ryzyko inwestycyjne - na które możesz się zdecydować jako potencjalny akcjonariusz, albo nie.
    Ja w każdym razie życzę Ci powodzenia i trochę więcej cierpliwości :-)
  • Re: Nie dajcie się nagonić Autor: ~japa [130.255.155.*]
    ja już tu swoje zarobiłem i nie mam już ani jednej akcji tej perły,
    nie twierdzę, że spółka jest zła, ba, na long term uważam, że jest bardzo ok ale irytuje mnie jedynie to wasze pieprzenie jakoby miałoby tu wybić 20 zł zaraz za moment od 3 miesięcy xd
    zlitujcie się po prostu, nikogo nie nagonicie a tylko robicie burdel na forum
  • Re: Nie dajcie się nagonić Autor: ~usertestowy [79.191.190.*]
    Dnia 2020-07-03 o godz. 10:24 ~japa napisał(a):
    > ja już tu swoje zarobiłem i nie mam już ani jednej akcji tej perły,
    > nie twierdzę, że spółka jest zła, ba, na long term uważam, że jest bardzo ok ale irytuje mnie jedynie to wasze pieprzenie jakoby miałoby tu wybić 20 zł zaraz za moment od 3 miesięcy xd
    > zlitujcie się po prostu, nikogo nie nagonicie a tylko robicie burdel na forum

To jest niestety cecha publicznych, bezpłatnych forów.
    Pamiętaj, że na takich też piszą opłacane trole - i to w każdą stronę czy na spadki, czy to na wzrosty.
    Jedno jakieś głupkowate zdanie wpisane przez takiego osobnika, potem ludzie się gardłują, a gość nie odpowiada tylko zakłada nowy wątek gdzie znowu robi kupę swoim wpisem - i tak w kółko.
    Pozdrawiam.

• Re: Nie dajcie się nagonić Autor: ~Jan [31.0.83.*]
    Dowodzenie i powodzenia zarobiłeś to się cieszę a co do forum to wpisy są takie same jak idzie w górę to perełka północ żyła złota dzida widły na widły pociąg peron ławeczka bilet rakieta na każdej spółka która rośnie gdy spada to gniot ubrania
  • Re: Nie dajcie się nagonić Autor: ~Admin [37.47.144.*]
    Trzeba byś strasznym ignorantem żeby nie widzieć tych mega pozytywnych informacji jakie docierają od spółki. Jedyne wytłumaczenie to brak umiejętności czytania....lub brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.
  • Re: Nie dajcie się nagonić Autor: ~Admin [37.47.153.*]
    Sądzę że możemy się spodziewać lada moment kolejne serii komunikatów odnośnie zawartych umów.
[x]
POLMAN 0,22% 0,45 2025-10-15 16:49:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.