• Re we La cja. Autor: ~Valdi5 [188.146.96.*]
    Dobrałem 3000 akcji. Już 25 tysi czeka na wzrosty.
    Pozdro.
  • Re: Re we La cja. Autor: ~ojj [37.249.130.*]
    to poczeka jakieś 3 lata, jeśli wcześniej mazgaj nie zrobi tutaj tego co z almą i krakchemią
  • Re: Re we La cja. Autor: ~Valdi5 [188.146.96.*]
    Nie musi czekać. Tylko dzisiaj na tę chwilę 5% w górę. Moja klasa...moja na szczęście ojjjku...nie Twoja. Trochę już nudno tu Cię słuchać....sorki.
  • Re: Re we La cja. Autor: ~ojj [37.249.130.*]
    każdemu wolno pisać , nie każdy musi czytać , po prostu nie mogę strawić że od lat spada i spada z 5,40 ! moim zdaniem dopóki jest tu mazgaj, to nie ma szans na wzrosty, ile to już lat miało rosnąć ? a ciągle dołuje! no i muszę cię zasmucić, bo jeszcze tu będę bo mam grubo wyżej a nie oddam ze stratą.
    Więc przynajmniej pisz merytorycznie. Staraj się coś zrozumieć. Widzę Cię tu od kilku lat i nie wiem czy masz faktycznie akcje. Ale jeśli masz to chyba nie powinieneś ich mieć. A przynajmniej nie Vistuli. Nie rozumiesz spółki. Jej słabości i siły. Tylko Mazgaj i Mazgaj. Tylko śmieć i śmieć....Odpocznij.
  • Re: Re we La cja. Autor: ~Ojjj [188.147.96.*]
    Masz racje jestem zmeczony ta spółką,.Ale... nie boisz się że mazgaj zrobi tutaj to samo co z almą i krakchemią?
    Obawy można mieć wszędzie. Poczytaj trochę o historii Vistuli i zobacz skąd on tu wogole jest?. Dlaczego ma takie wpływy w Vistuli? Gdyby nie on być może Vistuli dzisiaj już by nie było. Co nie znaczy że oceniam go dobrze czy źle. Po prostu są fakty z którymi się nie dyskutuje. Nie zastanawia Cię że mimo przewagi fundusze teraz dogadały się i zagłosowały zgodnie z jakimiś ustaleniami? Dostał szansę....na swoją koncepcję. Zobaczymy co wyjdzie. Vistula to nie tylko Pan Mazgaj z całym szacunkiem do jego geniuszu lub jego braku...
  • Re: Re we La cja. Autor: ~Dk [31.0.33.*]
    Kolego nie sądzę że tak będzie. Alma miała bardzo wysokie ceny. Nieliczni robili tam zakupy. Cała grupa VRG ma bardzo fajne ceny w swoich sklepach oraz online. Liczne promocje itd. Wiele rzeczy jest w podobnych cenach jak w reserved a sklep wg mnie jest o level wyżej. Spostrzegany bardziej jako premium. Także nie martwilbym się o to.
  • Re: Re we La cja. Autor: ~Piotrek [185.135.2.*]
    Rewala ja to jak ktoś kupił w marcu mercatora akcje a to sprzedał, oczywiście vrg jest bardzo dobra spółka ale nie na te czasy...
  • Re: Re we La cja. Autor: ~mc [217.153.136.*]
    valdi - jak tam Twoja rewelacja ?
  • Re: Re we La cja. Autor: ~ojj [188.146.32.*]
    taka rewelacja że po spadku 13% nawet kilka % nie może odbić, to już chyba trup
[x]
VRG 0,21% 4,88 2025-10-03 16:19:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.