• Strategia Autor: ~Aaaa [83.30.204.*]
    JWA SA (21/2020) Aktualizacja Strategii rozwoju na lata 2020-2022
  • Re: Strategia Autor: ~zxc [89.64.75.*]
    Sporo informacji. Warto przeczytać całość. Znamienne że przyczyna niepowodzenia projektu sqter stanie się fundamentem przyszłych sukcesów.
  • Re: Strategia Autor: ~LutherKing [91.123.176.*]
    No to jutro wisimy ale nie z powodu wstrzymanego obrotu a górnych wideł x3.
  • Re: Strategia Autor: pewnysukcesu [37.47.41.*]
    Ciekawie się złożyło, że akurat teraz jest zawieszony kurs.

Rynek mógłby zareagować nerwowo po tym raporcie, a przed ogłoszeniem strategiii.

Ale uwzględniając ten dokument, sugerujący, że nie ma mowy o upadku podmiotu + wejście 2 grubych ryb, można by pokusić się o prognozę, że jednak walor będzie cieszyć się zainteresowaniem...
  • Re: Strategia Autor: ~pilot [5.173.82.*]
    dokładnie to samo pomyślałem. Mamy spółkę z kapitalizacją kilku milionów, która chce stworzyć rozwiązanie płatnicze. Przecież tutaj powinno być minimum kilkanaście mln
  • Re: Strategia Autor: ~Paweł [188.146.243.*]
    Jutro powinno być ciekawie
  • Re: Strategia Autor: ~zxc [89.64.75.*]
    Jak coś stworzą to niewątpliwie będzie. Na razie mamy tylko cele. Profesjonalnie nakreślone ale jednak tylko plany. Akcjonariusze większościowi dają pewne poczucie spokoju o przyszłość tych planów. Jeśli czegoś mam się obawiać to właśnie postów w stylu "lecimy na 10PLN" albo "kto nie kupił przegrał życie".
  • Re: Strategia Autor: select [37.47.116.*]
    W tym momencie jest dobra baza pod strategie i akcjonariusze, z którymi cele powinny być realizowane i to w szybkim tempie.
    Emisja z PP da finansowanie a kontakty i know how nowych akcjonariuszy perspektywy mocnego rozwoju. Start upy i wizja na biznes dla tych Panów to nie nowość, więc spodziewam się sukcesywnego wzrostu wyceny spółki.
    Zauważcie komunikacja jest ekspresowa, widać że strategia już dawno ułożona. Wejście AG i JC i już komunikat o strategii, żeby mniejszosciowi wiedzieli co mają.
    W najbliższych miesiącach spodziewam się sporo espi, o realizacji etapów, odzyskaniu danych lub stworzeniu nowych rozwiązań. Jak to już będzie, to informacje o listach intencyjnych lub umowach.
  • Re: Strategia Autor: ~Inwestor [5.173.190.*]
    No tak bedzie dlatego trzymam i w nowa emisję wchodze podwójnie się zarobi na nowych akcjach później.
  • Re: Strategia Autor: ~Nade [31.0.22.*]
    Okazja życia ?
  • Re: Strategia Autor: ~Tomi [78.22.171.*]
    No fakt nie ma co tamto okazja życia minus 7 procent ....
  • Re: Strategia Autor: ~Rome [31.0.120.*]
    Mówiłem ze tu albo 5g albo fintech będzie. Dotychczasowy biznes wg mnie szybko zarzucą.
[x]
ONE2TRIBE 0,78% 0,26 2025-10-15 16:35:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.