Wzrost abonamentów wersji internetowej Gazety.pl, z pewnością PIS przestanie bojkotować tą gazetę bo dostrzega spadającą na siebie krytykę. Rozsądna polityka medialna innych swoich podmiotów jak Radio Złote Przeboje - kolejne przychody na plus. Bez względu na emocje, sympatie polityczne to dobra inwestycja. Wg. najświeższych rekomendacji cena docelowa powyżej 13 zł a więc ponad 50%. Kiedy, hm...myślę, że do połowy sierpnia lub wcześniej.
Iluminata to jeden z tych gimnazjalistów PISowskich który wylosował nieszczęśliwie dla siebie trolowanie wolnościowo-demokratycznych poglądów na bankierze. A mógł na przykład na cda lub pudelku. Ale czasem się zagalopowuje biedaczek i troluje wszystkie pozytywne komentarze.
Nienawiść piszących o Agorze sugeruje po prostu wynajętych trollów z PIS. Gazeta pisze prawdę więc chłopaki do dzieła. Zohydzic i super. No i pisać źle o TVN, Newsweeku. Wykonac!
I wąchaj połowę tego.świństwa, które wàchasz obecnie...
To tyle specjalisto od kłamania...Oczywiście popierasz idiotę , która zamieszcza takie komunikaty** Jeśli głosowałeś w I turze na Dudę, to nie musisz już iść na głosowanie, ponieważ wygrał I turę. Głosy automatycznie się przenoszą. W II turze głosują tylko ci, którzy zaznaczyli innych kandydatów
— wpis o takiej treści zamieścił na Twitterze gdański radny PO Krystian Kłos.**
Baw się dobrze...
Super komunikat. Żeby tylko kretyni z PIS wzięli to pod uwagę. Z ich intelektem to możliwe, więc krzepiacy wpis. I fajnie że kurs akcji podskoczyl. 10 zl bardzo szybko.
Cytuje: "wolnościowo-demokratycznych poglądów" wolnościowo - demokratyczne poglądy w wyborczej? Spadłem jak to czytam, chyba chodzi o demokrację bolszewicką. A wolność to jak w Strefie Gazy...
A gimnazjalistą już dawno nie jestem. I zupełnie szczerze życzę Panu rabinowi jak najwięcej szekieli zarobionych na akcjach najkoszmarniejszej Gazety w Polsce. Adam Michnik (Aaron Szechter) kiedyś obiecał, że będzie skupował akcje jak spadną poniżej 15 zł. Może warto się teraz do niego zwrócić by podbić kurs?
A to przepraszam za te gimnazjum. Komentarze mnie zwiodły.
Tymczasem chyba 8 udeptanej wchodzimy na 9zł. Szkoda że koledzy z PiSu ustawiła kupno na poniżej 6 tak byśmy wszyscy cieszyli się wzrostami. Ale nie ma się co smucić. Duda wygra i będzie wielkie dojenie Rzeczpospolitej. Na pewno skorzystacie