• Niebawem powyżej 10 Autor: ryssiekk [78.9.164.*]
    Wzrost abonamentów wersji internetowej Gazety.pl, z pewnością PIS przestanie bojkotować tą gazetę bo dostrzega spadającą na siebie krytykę. Rozsądna polityka medialna innych swoich podmiotów jak Radio Złote Przeboje - kolejne przychody na plus. Bez względu na emocje, sympatie polityczne to dobra inwestycja. Wg. najświeższych rekomendacji cena docelowa powyżej 13 zł a więc ponad 50%. Kiedy, hm...myślę, że do połowy sierpnia lub wcześniej.
  • Re: Niebawem powyżej 5 zł Autor: iluminata [91.228.8.*]
    Panie ta spółka trzyma się na włosku, a ty tu chcesz 10 zł?
  • Re: Niebawem powyżej 10 Autor: ryssiekk [78.9.164.*]
    Masz jakieś problemy z rasizmem, sądząc po Twoich wpisach. Zakładam, że piszesz na zlecenia... Szkoda tu Twojego czasu kolego.
  • Re: Niebawem powyżej 10 Autor: grosimir [89.75.123.*]
    Iluminata to jeden z tych gimnazjalistów PISowskich który wylosował nieszczęśliwie dla siebie trolowanie wolnościowo-demokratycznych poglądów na bankierze. A mógł na przykład na cda lub pudelku. Ale czasem się zagalopowuje biedaczek i troluje wszystkie pozytywne komentarze.
  • Urzekła mnie Twoja historia Autor: filand [37.30.49.*]
    Mam nadzieję, że nie piszesz z burdelu przy Czerskiej lub Wiertniczej...
    10 PLN za kawałek.odchodów Szechtera??.Drożyzna...
  • Re: Urzekła mnie Twoja historia Autor: ryssiekk [5.173.232.*]
    Nienawiść piszących o Agorze sugeruje po prostu wynajętych trollów z PIS. Gazeta pisze prawdę więc chłopaki do dzieła. Zohydzic i super. No i pisać źle o TVN, Newsweeku. Wykonac!
  • Towarzyszu natychmiast zmień dilera Autor: filand [37.30.54.*]
    I wąchaj połowę tego.świństwa, które wàchasz obecnie...
    To tyle specjalisto od kłamania...Oczywiście popierasz idiotę , która zamieszcza takie komunikaty** Jeśli głosowałeś w I turze na Dudę, to nie musisz już iść na głosowanie, ponieważ wygrał I turę. Głosy automatycznie się przenoszą. W II turze głosują tylko ci, którzy zaznaczyli innych kandydatów

— wpis o takiej treści zamieścił na Twitterze gdański radny PO Krystian Kłos.**
    Baw się dobrze...
  • Re: Towarzyszu natychmiast zmień dilera Autor: ryssiekk [5.173.232.*]
    Super komunikat. Żeby tylko kretyni z PIS wzięli to pod uwagę. Z ich intelektem to możliwe, więc krzepiacy wpis. I fajnie że kurs akcji podskoczyl. 10 zl bardzo szybko.
  • Re: Niebawem powyżej 10 Autor: iluminata [91.228.8.*]
    Cytuje: "wolnościowo-demokratycznych poglądów" wolnościowo - demokratyczne poglądy w wyborczej?
    Spadłem jak to czytam, chyba chodzi o demokrację bolszewicką. A wolność to jak w Strefie Gazy...

A gimnazjalistą już dawno nie jestem. I zupełnie szczerze życzę Panu rabinowi jak najwięcej szekieli zarobionych na akcjach najkoszmarniejszej Gazety w Polsce.
    Adam Michnik (Aaron Szechter) kiedyś obiecał, że będzie skupował akcje jak spadną poniżej 15 zł. Może warto się teraz do niego zwrócić by podbić kurs?

Pozdrawiam :)
  • Re: Niebawem powyżej 10 Autor: grosimir [89.75.123.*]
    A to przepraszam za te gimnazjum. Komentarze mnie zwiodły.

Tymczasem chyba 8 udeptanej wchodzimy na 9zł. Szkoda że koledzy z PiSu ustawiła kupno na poniżej 6 tak byśmy wszyscy cieszyli się wzrostami. Ale nie ma się co smucić. Duda wygra i będzie wielkie dojenie Rzeczpospolitej. Na pewno skorzystacie
  • Re: Niebawem powyżej 10 Autor: ryssiekk [78.9.164.*]
    Spoko, będzie niebawem grubo. W końcu to jedyna normalna, uczciwa Gazeta (obok Newsweeka) w Polsce, której nie lubi sekciarski lud pisowski .
  • Natychmiast zmień dilera Autor: filand [188.146.225.*]
    Dobra rada za darmo...
  • Re: Natychmiast zmień dilera Autor: ryssiekk [78.9.164.*]
    Dobrze tam płacą w tych firmach pis trolli?
  • Najważniejsze, że nie płacą narkotykami. Autor: filand [188.146.225.*]
    Czy zmieniłeś dilera?
[x]
AGORA -1,28% 9,22 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.