Szczerze wątpię. Jeszcze żaden podany termin się nie sprawdził, a w czwartym kwartale premiery to zawsze twardy orzech. Dostaniemy informację, że testerzy jeszcze każą dopracowywać i będzie pierwsza premiera wiosną.
Widzę, że przyszedłeś na forum tylko po to, żeby dzielić się swoją wizją apokaliptyczną - każdy post negatywna opinia :) Jaki masz w tym interes pozostawiam jako pytanie retoryczne dla reszty forumowiczow.
"Hłe hłe pozdro dla kumatych". Taa, na pewno chcę kupić taniej, bo celnie punktuję od połowy obecnej ceny. Mam alergię na bullshit, którego tu zawsze dużo, więc wysilać się nie trzeba. Mam swoje typy, co w tej spółce ma sens i co się wydarzy, inwestycje też proporcjonalnie do tego.
Kostowski wspominal w swoim ostatnim wywiadzie cos na temal polityki dywidendowej w grupie PLW. Z tego co zrozumialem to jezeli spolka ma zapewnione finanse na swoje projekty i dzialanosc na dwa lata w przod to rekomenduje sie reszta zyskow podzielic z akcjonariuszami. Wiec to moze troche potrwac ale nie jest niemozliwe.
Oczywiscie jezeli ktorys z nadchodzacych tytulow (ACS lub HFC) powtorza choc w polowie sukces HF to zmienia to postac rzeczy.
Plan zakopania akcji na dluzej to chyba najlepsza teraz opcja na CFG.