• Co słychać Autor: ~Sindbad [78.88.190.*]
    Witam wszystkich

Ktoś się orientuje co słychać u naszej spółki, jak im idzie praca nad modelarzem??
    Będzie jakaś emisja akcji?? Spółka dociągnie do końca roku ?? Prezes Playwaya nie za dobrze się wypowiada o spółce Moonlit.
    Dopiszcie co myślicie

Pozdrawiam
  • Re: Co słychać Autor: miszel [89.64.89.*]
    Możesz podać źródło? Prezes Kostowski doskonale zna biznes i spółki zależne od PLW wiedzą czego on oczekuje. Jeśli któraś spółka będzie iść w złym kierunku (tak jak CFG) to prawdopodobnie Prezes zrobi to samo, czyszczenie i próbujemy od nowa. Tak jak napisałem, CFG to świetny przykład gdzie były tarcia na poziomie Prezes PLW - Prezes spółki zależnej. Póki co górą jest Prezes Kostowski bo CFG z dołka ok 10 PLN zawitało na poziomy 40 PLN. Ja trzymam pakiet Moonlit i będę skupował w obecnych cenach przez kilka kolejnych miesięcy.
  • Re: Co słychać Autor: ~Wi-Fi [92.51.202.*]
    to twoj pakiet 5k na K ?

Jak dasz troche wieksza cene to odsprzedam. Jakos stracilem wiare na szybki zarobek
  • Re: Co słychać Autor: ~Sindbad [194.181.188.*]
    Trafnie to napisałeś
    Nie wiadomo kiedy nastąpi odbicie od 4,5 zł
  • Re: Co słychać Autor: ~miszel [89.64.89.*]
    Ja nie liczę na szybki zarobek tylko duży zarobek. Przez kolejne kilka miesięcy chcę zbierać na tych poziomach a spółka niech pracuje nad grami w tym czasie. Oddam jak się wszyscy obudzą i zaczną kupować bez zastanowienia bo wishlista jest duża.
  • Re: Co słychać Autor: ~inwestor_jr [188.147.51.*]
    Tu zarobek będzie bardzo duży (15-20PLN) albo żaden (tym czasowo), w pipeline sa 2 projekty Modelarz jest już grywalny i bardzo ładnie wyglada na dużym monitorze. Dog Trainer jest w fazie produkcji ale demo jeszcze nie było pokazane.
    Czytaliście Raport roczny? Założyciele spółki spłacili pożyczki tak że finansowanie jest zabezpieczone a PlayWay obecnie posiada jeszcze wiekszą ilość głosów na WZA i jeśli coś pójdzie nie po jego mysli to Kostkowski calkiem zmieni projekty jak to było w CFG - tam zmiany wyszły drobnym akcjonariuszom na dobre bo obecna kapitalizacja to 107MLN PLN co w przeliczeniu dało by cene akcji Moonlit 20PLN - czy ktoś by narzekał? i to wszystko stało się w ciagu kilkunastu miesięcy.

Emisja miała ruszać po raporcie rocznym i publikacji dokumentu ofertowego więc pewnie bedzie pod koniec lipca lub sierpien, teraz nie ma pośpiechu.
[x]
MOONLIT 2,86% 0,36 2025-11-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.