• Nic się nie dzieje... Autor: ~Maniak [185.41.130.*]
    Jak myślicie co dalej ? Nie ma zainteresowania. Pewnie po wynikach kwartalnych coś dopiero ruszy.
  • Re: Nic się nie dzieje... Autor: ~Witold [89.66.51.*]
    Kiszonka straszna ! zrobiłem kilka kółek, ale teraz to popyt taki mały że o nie trudno, czekam na info i uciekam, sądzę że tak zrobi dużo osób, prócz tych co będą czekać do sierpnia/września.
  • Re: Nic się nie dzieje... Autor: ~bb [37.47.52.*]
    Tylko, że jak ruszy to może być petarda więc chyba szkoda teraz wychodzić. Ja właściwie skacze między minimalnym zyskiem a minimalna strata, ale trochę się obawiam wyskoczyć, bo jak ruszy to może być ciężko odkupić w tej samej cenie. Chociaż wydaje mi się, że najlepsze to tu się będzie działo w ostatnim kwartale, więc jeśli ktoś nie chce tak przetrzymać kapitału, to może faktycznie lepiej teraz sprzedać.
  • Re: Nic się nie dzieje... Autor: ~Witold [89.66.51.*]
    Wydaje mi się że warto jednak poczekać do kolejnego infa, która w ciągu 2 tyg na pewno wejdzie, jak będzie wartość koło 0,5 mln, zobaczyć czy przebije opór, jeśli tak to może być wysoko, jeśli po infie znów będzie wysyp, a tak mi się wydaje, to wtedy warto wrócić tutaj wrócić za jakiś czas, obserwując spółkę.
  • Re: Nic się nie dzieje... Autor: ~Boromir [37.248.166.*]
    J.bać kolarzy
  • Re: Nic się nie dzieje... Autor: ~Maniak [89.228.8.*]
    Ja nie wysiadam. Spółka ma potencjał do wzrostów, dobre fundamenty, trzeba cierpliwości. Z Biomedu i Harpera też za wcześnie wysiadłem i teraz żałuje. Pozdro.
[x]
POLMAN 2,56% 0,40 2026-05-15 13:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.