• Klakier Autor: ~Klakier [31.60.237.*]
    Czekałem na promocję przed sierpniem i się doczekałem :) ja tam kupuję. Walne to nic w porównaniu do WH
  • Re: Klakier Autor: ~asd [79.186.98.*]
    Traktują nas jak bydło i plebs! Żadnych informacji, komunikacji od premiery. NIC!
  • Re: Klakier Autor: ~Klakier [31.60.237.*]
    Może ktoś miał wypadek samochodowy albo zatwardzenie. Zdarza się. Ja tam w Carbobium wierzę a promocja zawsze mile widziana :)
  • Re: Klakier Autor: komar_13 [109.243.179.*]
    Jak dla mnie sztucznie wywowała panika, żeby kupić papier parę złotych taniej. Ponadto Carbon, to nie tylko WH, ale również seria Wizardów, która zarabia na spółkę. Trochę dziwna sprawa z walnym, ale nie ma co się doszukiwać jakiś katastroficznych scenariuszy.
  • Re: Klakier Autor: ~asd [79.186.98.*]
    Ok, ale brak komunikacji jest porażający. Akcjonariusze chcą wiedzieć jak się gry sprzedają, kiedy jakaś zapowiedź nowej gry itd.
  • Re: Klakier Autor: ~fed [82.177.145.*]
    niby chcą wiedzieć, a jakoś żaden nie poszedł na walne zapytać o to
  • Re: Klakier Autor: ~gr [94.246.130.*]
    Dnia 2020-06-30 o godz. 15:29 ~asd napisał(a):
    > Ok, ale brak komunikacji jest porażający. Akcjonariusze chcą wiedzieć jak się gry sprzedają, kiedy jakaś zapowiedź nowej gry itd.

tak, tak, powinni zapowiedzieć kiedy będzie zapowiedź
  • Re: Klakier Autor: ~Klakier [5.184.110.*]
    Dokładnie. Ja się cieszę bo pozbyłem się papieru dawno temu z 30 na prawie 60 to grzech byłoby inaczej ale widząc cenę 51 nie zawahałem się sekundy tym bardziej, że wierzę w wielkie wzrosty na sierpień a co dopiero na grudzień. Trzeba mieć tylko na względzie, że giełda lubi reagować szybciej. Jak dla mnie to był idealny moment na kupno. Szkoda tylko, że nie mam więcej kasy heh.
[x]
CARBONSTU 6,84% 2,50 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.