• Kurs Autor: ~Franek [46.169.124.*]
    Dobrze sie bawią w skup.
    Zalezy im na 10% widocznie
  • Re: Kurs Autor: ~Alvaro [79.186.95.*]
    szybciej by uzbierali na wyższym poziomie

ale z drugiej strony oddadzą teraz przestraszeni i niecierpliwi więc wszystko ma swoje plusy
  • Re: Kurs Autor: ~DannySon [37.47.242.*]
    Ktoś zdesperowany musiał puścić PKC albo celowo zrobili zrzut aby wyłapać stop losy. Jeszcze może zejść poniżej 60gr, ale sądzę że w perspektywie końca 2020 będziemy na wyższych poziomach.
  • Re: Kurs Autor: ~Franek [46.169.124.*]
    Kusi żeby dokupić ale za duży cyrk troche.
  • Re: Kurs Autor: ~Danka [37.47.246.*]
    Dzisiaj dokupiłam 10 k po 67 gr średnio. Przeczucie podpowiada mi że kurs bedzie wysoko. 2 zł to pierwszy przystanek. Pozdrawiam wytrwałych
  • Re: Kurs Autor: ~DannySon [37.47.242.*]
    Ja dokupiłem, ale średnia wciąż dość wysoka - 69gr :/ Cierpliwość jednak popłaci:)
  • Re: Kurs Autor: ~Franek [95.41.78.*]
    Ja mam duży pakiet po 55 ale i tak przykro jak zysk z ponad 30% topnieje
  • Re: Kurs Autor: ~Danka [37.47.227.*]
    Pozytywnym sygnałem dzisiejszej sesji jest osiągnięcie dna na 57,5gr i odbicie - zamknięcie 64 gr. Czyżby koniec korekty i jazda do góry w nieznanym kierunku.
  • Re: Kurs Autor: ~Akcjonariusz [37.30.28.*]
    Nie ma zysku, nie ma straty, dopóty, dopóki się nie sprzeda.
  • Re: Kurs Autor: ~DannySon [37.47.250.*]
    Prawda, ale każdy ma swój próg bólu, który jest w stanie zaakceptować. Jeśli ktoś liczył na szybki zarobek, musi albo ciąć straty szybko albo liczyć się z koniecznością utrzymania akcji w dłuższej perspektywie.
  • Re: Kurs Autor: ~Danka [37.47.246.*]
    Wydaje mi się że wzrosty nastąpią szybko. 1 zł zobaczymy wkrótce.
  • Re: Kurs Autor: ~DannySon [37.47.250.*]
    Wkrótce to pojęcie względne... natomiast jeśli kurs ma rosnąć, kupujący muszą być zmuszeni do brania akcji z prawej, jednak wciąż są zrzuty więc po co się silić jak i tak znajdzie się ktoś kto chętnie sprzeda na tym poziomie, ale tego akurat w odniesieniu do tej spółki i perspektyw akurat nie mogę zrozumieć.
  • Re: Kurs Autor: ~Danka [37.47.202.*]
    Członek RN niejakiego cd projekt sprzedal spory pakiet akcji po 24 zl. Za ok. 11 mln. Czy była to dobra decyzja? Obecnie kosztuje ok. 400 - 16 razy więcej. Cierpliwość jest wynagradzana
  • Re: Kurs Autor: ~Telgamista [83.27.111.*]
    Właśnie na taki sposób myślenia liczymy :-)
    Ładnie ujmujesz to, jak myślą mali inwestorzy. Mały nawet nie liczy ile warte są akcje spółki. Kupuje jak cena urosła, sprzedaje jak zmalała. Prosty mechanizm, który napędza inwestorów ze strategią - strategią obliczoną na wydarcie kasy od małych inwestorów!

Na Telgam już niedawno widzieliście ten sam cyrk. Na końcu obniżania ceny poszła głęboka krecha w dół. Wtedy sprzedali przestraszeni i już wystarczająco uzbierane zostało, żeby na tym zarobić. Więc kurs został skierowany w górę.

Teraz powtórka i znów przestraszeni oddadzą i uciekną szukać "szczęścia" na inną rosnącą spółkę.
  • Re: Kurs Autor: ~Danka [37.47.227.*]
    W pełni się z tym zgadzam. Na takiej sesji jak dzisiaj kupuje się a nie sprzedaje przeceniony walor. Jutro idziemy VW kierunku 70 gr
  • Re: Kurs Autor: ~Franek [78.10.207.*]
    Ja uwazam, ze jeszcze za wczesnie.
    Moga jeszcze straszyc
[x]
TELGAM 6,05% 0,51 2025-10-10 16:45:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.