• Kurs Alta Autor: dudek82 [37.30.20.*]
    Pieknie ktos kurs uwala i ustawia zlecenia. Jak dla mnie to przewał...
  • Re: Kurs Alta Autor: dudek82 [37.30.20.*]
    No i ciekawe ile WUJ ma...
  • Re: Kurs Alta Autor: ~Qwerty [87.123.195.*]
    Nie wiem. Ale 1.08 to dobra cena to brania. Ja dobieram.
  • Re: Kurs Alta Autor: ~TUP [83.18.243.*]
    Cena super, tylko komu to potem sprzedasz jak nikt nie chce tej spółki? To jest pytanie?
  • Re: Kurs Alta Autor: dudek82 [31.60.113.*]
    No nie wiem, wszystko sie kiedys zmienia...
  • Re: Kurs Alta Autor: ~TUP [77.255.181.*]
    Ale ta spółka nic nie robi, sprzedaje działkę po działce, żeby mieć na wypłatę wynagrodzeń i tyle. Polityka się nie zmieni bo o wszystkim decyduje prezes, który skory do czegokolwiek nie jest, bo nie musi być. A teraz pomyśl, że mnóstwo szczęściarzy pokupiło już ponad mln szt w okolicach 1 zł i będą chcieli to sprzedać przy 2 zł. Kto to kupi? Ale pytanie jest jeszcze jedno, kto to sprzedaje i dlaczego?
    A do tego według mnie sprzedający ma jeszcze raz tyle co dziś już sprzedał. No chyba, że znajdzie się bogaty co weźmie od niego te jak sądzę 350-450k jeszcze dziś. Żebyśmy mogli to sprzedać po jakieś 3-4 zł pozostaje nam chyba liczyć na to, że dziś kupuje mafia, która ma inne metody persfazji niż np. TFI.:)
  • Re: Kurs Alta Autor: ~nowy [31.182.240.*]
    ktoś chyba jednak trochę skupuje bo nagle 24 tys. akcji po 1,16. Czyżby ktoś widział w tych akcjach zysk? Ja dokupiłem jeszcze trochę akcji i liczę, że jednak podskoczą w niedługim czasie.
  • Re: Kurs Alta Autor: ~lukas8i8 [37.47.14.*]
    zaczynam zbieranie wychodzi na to ze sypie fundusz który ma 5 % moim zdanie okazja ale do ilu spadnie zależy od popytu
  • Re: Kurs Alta Autor: ~świstak [80.53.122.*]
    Ale jaja jazda bez trzymanki :-(((
    Jak fundusz, to gratuluję zarządzającemu sprzedawać za 1/20 tego co brali. Pewnie dostanie premię. Powoli wyglada to tak jakby chcieli dziś sprzedać wszystko
    Ktos papier przewalil... W dlugim terminie 300k moge kupic ale jestem tu nowy wiec obserwuje podkupuje i czekam na ruch prezia zgreda...
    Powiem wam, że inwestuję na GPW od 1997 i pierwszy raz widzę takie coś na tak zdołowanej spółce. Jak dziś nie będzie żadnego infa to już w ogóle.......
    Ciezko wyczuc gdzie jest denko, moze ktos z wora do wora przewala obnizajac kurs i starajac sie wyploszyc reszte. Taka dywidenda dobra sprawa jak wszystko w jednych lapach, za duzo poza rodzine nie wyjdzie hahah.
    Jak widać to nie koniec. Mamy 492k według mnie ma tego jeszcze około 300k
  • Re: Kurs Alta Autor: ~Uuu [188.146.101.*]
    Dokładnie, fundusz na 100%. Data dzisiejsza też nie jest bez znaczenia, koniec półrocza i obowiązki sprawozdawcze. Obstawiam, że do końca sesji wyjdzie za wszelką cenę.
  • Re: Kurs Alta Autor: ~świstak [80.53.122.*]
    Ale jadą 1,01
    To jest albo wtopa życia albo okazja życia. Gdyby normalnie tylko płynność była większa
  • Re: Kurs Alta Autor: ~biedny [31.0.214.*]
    niech sypią, ja sobie zbieram, oby tak dalej, ja mam czas
  • Re: Kurs Alta Autor: ~Hobbysta [83.30.65.*]
    Ta czerwień wygląda smutno. I wiadomo te akcje kilkanaście dni temu też były po złotówkę. Niemniej jednak ciężko się zagrywa spółkę w której albo nie dzieje się nic albo obroty wchodzą w pół miliona z pozycji straty. Łatwiej to byłoby zagrywać z Zysku ale znowu 1,55? To już wole trochę ziemi przy jeziorze namiot sobie postawie.
    Oby sprzedawał fundusz i oby kupowała mafia:) to będzie dobrze

W mojej ocenie perspektywa spadku to maks 50%, a wzrostu to nawet 500% ale......... co będzie??????????
  • Re: Kurs Alta Autor: ~biedny [31.0.214.*]
    pojdzie się na walne i troche pokrzyczy, niech się tłumaczą
  • Re: Kurs Alta Autor: dudek82 [31.60.113.*]
    Racja, nie tylko na walnym bedzie sie krzyczec...
    Co ci z tego, tłumaczyć to on się nie musi narazie nikomu. Moim zdaniem coś się zmieni jak ktoś znajdzie coś, co może zagrozić funkcjonowaniu tego biznesu, czyli coś gdzie popełnił błąd w tym swoim pięknym planie. Tylko wtedy coś się zmieni. Zacząłbym od Modena Park.
  • Re: Kurs Alta Autor: ~Uuu [188.146.101.*]
    Skończył się!!!
[x]
ALTA -2,87% 1,69 2025-10-30 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.