Ale ta spółka nic nie robi, sprzedaje działkę po działce, żeby mieć na wypłatę wynagrodzeń i tyle. Polityka się nie zmieni bo o wszystkim decyduje prezes, który skory do czegokolwiek nie jest, bo nie musi być. A teraz pomyśl, że mnóstwo szczęściarzy pokupiło już ponad mln szt w okolicach 1 zł i będą chcieli to sprzedać przy 2 zł. Kto to kupi? Ale pytanie jest jeszcze jedno, kto to sprzedaje i dlaczego?
A do tego według mnie sprzedający ma jeszcze raz tyle co dziś już sprzedał. No chyba, że znajdzie się bogaty co weźmie od niego te jak sądzę 350-450k jeszcze dziś. Żebyśmy mogli to sprzedać po jakieś 3-4 zł pozostaje nam chyba liczyć na to, że dziś kupuje mafia, która ma inne metody persfazji niż np. TFI.:)
ktoś chyba jednak trochę skupuje bo nagle 24 tys. akcji po 1,16. Czyżby ktoś widział w tych akcjach zysk? Ja dokupiłem jeszcze trochę akcji i liczę, że jednak podskoczą w niedługim czasie.
Jak fundusz, to gratuluję zarządzającemu sprzedawać za 1/20 tego co brali. Pewnie dostanie premię. Powoli wyglada to tak jakby chcieli dziś sprzedać wszystko
Powiem wam, że inwestuję na GPW od 1997 i pierwszy raz widzę takie coś na tak zdołowanej spółce. Jak dziś nie będzie żadnego infa to już w ogóle.......
Ciezko wyczuc gdzie jest denko, moze ktos z wora do wora przewala obnizajac kurs i starajac sie wyploszyc reszte. Taka dywidenda dobra sprawa jak wszystko w jednych lapach, za duzo poza rodzine nie wyjdzie hahah.
Dokładnie, fundusz na 100%. Data dzisiejsza też nie jest bez znaczenia, koniec półrocza i obowiązki sprawozdawcze. Obstawiam, że do końca sesji wyjdzie za wszelką cenę.
Ta czerwień wygląda smutno. I wiadomo te akcje kilkanaście dni temu też były po złotówkę. Niemniej jednak ciężko się zagrywa spółkę w której albo nie dzieje się nic albo obroty wchodzą w pół miliona z pozycji straty. Łatwiej to byłoby zagrywać z Zysku ale znowu 1,55? To już wole trochę ziemi przy jeziorze namiot sobie postawie.
Co ci z tego, tłumaczyć to on się nie musi narazie nikomu. Moim zdaniem coś się zmieni jak ktoś znajdzie coś, co może zagrozić funkcjonowaniu tego biznesu, czyli coś gdzie popełnił błąd w tym swoim pięknym planie. Tylko wtedy coś się zmieni. Zacząłbym od Modena Park.