• pytanie do Tom123 Autor: ~panjanusz [91.210.245.*]
    Szanowny Panie Tom,

od pewnego czasu sledze pana wpisy i traktuje je najbardziej merytoryczni sposrod wszystkich na forum. Stad tez moje pytanie - jak pan sądzi: pojdzie to w najblizszym czasie w gore, czy nie?

pozdrawiam
  • Re: pytanie do Tom123 Autor: ~123Tom [89.66.122.*]
    Panie Janie
    Mam nadzieję że pan nie ironizuje..
    Chciałbym miec wiedzę która pozwalałaby mi znać odpowiedzi na takie pytania.
    Ale...
    Jestem akcjonariuszem tej firmy od 3 lat. Długo była niedoceniana. W tej chwili jest nastąpił rozwoju sprzedaży i to zgodnie z założonym planem. Podpisanie kontraktu z Ministerstwem Sprawiedliwości USA spowodowało spekulacyjny wzrost zainteresowania spółką.
    Wzrosła ona w krótkim okresie z 33pln w okresie covid do ponad 180, prawie bez ruchów korekcyjnych.
    Wg wielu analityków a i w mojej opinii niesie to pokusę realizacji zysków przez wielu graczy. I to się dzieje. Czy wzrośnie w najbliższym czasie?
    To zależy czy ogłoszą zdobycie nowego kontraktu i zasugerują jego rozmiar.
    Wtedy jest to bardzo prawdopodobne, ale ruchu choć zbliżonego do tego ostatniego w skali ja się w najbliższych miesiącach nie spodziewam.
    Ale i tak zostanę akcjonariuszem tej firmy przez pewnie najbliższe 2-3 lata co powinno skutkować zwielokrotnienie wartości akcji
  • Re: pytanie do Tom123 Autor: ~panjanusz [91.210.245.*]
    Dziekuje Panu bardzo za wyczerpujaca wiadomosc. Zycze panu duzo zdrowka i pogody ducha, bo czuje, ze zyskow zyczyc nie musze :)

Pozdrowienia!
  • Re: pytanie do Tom123 Autor: ~Sandra [37.30.55.*]
    Smutne w tych czasach jest, ze kulturalne pytanie wzbudza watpliwosci o drugie dno.. Rozumie te watpliwosci bo czasy chamstwa i prostactwa obarczaja nasze umysly permamentnym stanem zwątpienia w ludzką godność i maniery dobrego zachowania
  • Re: pytanie do Tom123 Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    jw
  • Re: pytanie do Tom123 Autor: ~123Tom [89.66.122.*]
    To był ironiczny żart nt. ironii

Smutne że w tych czasach wszyscy biorą wszystko na poważnie.
    A pana Janusza pozdrawiam.
    Wszystkich pozostałych rownież
  • Re: pytanie do Tom123 Autor: ~as [109.196.88.*]
    a gdzie Pani Grażyna? :)
  • Re: pytanie do Tom123 Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    Na walnym. Przyszla prosto z bazarku i rozdaje czeresnie. Przy okazji ma na moje zlecenie wysadowac czy Bill G. kandyduje do RN
  • Re: pytanie do Tom123 Autor: ~as [109.196.88.*]
    no coś ostatnio chłopaków przeorało w tej RN :)
[x]
DATAWALK -1,68% 128,80 2026-05-26 14:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.