• raport Autor: ~Paweł [31.0.39.*]
    i mamy raporty tak długo oczekiwany, gdyż dopiero za pierwszy kwartał bieznmacego roku.. a w nim nic ciekawego, długo im Zagjerlo jego opublikowanie... co ja w nim widzę, mhmm wiadomo kupujemy marzenia a w najbliższym czasie kupimy je po 50 gr ponieważ ktoś na pewno są ludzie kupujący Z myślą o szybkim zysku a że to tutaj nie ma to strona jutro akcjami
  • Re: raport Autor: ~Xyz [83.7.102.*]
    Słoneczko w czerep przygrzało?
  • Re: raport Autor: ~Paweł [31.0.39.*]
    mam dobre narkotyki..
  • Re: raport Autor: ~112 [188.146.235.*]
    Sprzedaj nie płacz chętnie odkupie
  • Re: raport Autor: ~Paweł [31.0.39.*]
    nie napisałem, że sprzedam tylko zauważyłem iż inni krótkoterminowi będą sprzedawać. a Ty i tak nie kupisz ponieważ nie masz już wolnych środków, gdybyś miał to byś pakowal do wora w tak promocyjnej cenie jaka byla. Ja nie kupię bo już wystarczająco tutaj zainwestowalem ale wiem że jutro bedzieczerwono i przyjmij to do wiadomości
  • Re: raport Autor: ~Omka [89.64.53.*]
    No to zobaczymy ;) Już nie jeden taki pewny tu był... i pozwól, że zauważę... krótkoterminowych już prawie nie ma, kto ma skakać, mógł skakać i pewnie dawno to zrobił. Zostały jednostki... reszta to zabawa grajków co zbiją kurs dla odkupienia niżej. NIE ma tutaj nikogo kto tylko obserwuje papier (wliczając kolegów skamlących o czerwieni) - wszyscy chcą kupić bądź dawno trzymają jak ja. Papier jest perspektywiczny i żadne bajki tego nie zmienią. Kwestia kto kogo przetrzyma i dotrzyma do porządnego wybicia czy się spoci i odda wcześniej. Fintech da zarobić więcej niż cokolwiek na NC a gdy zaczną zarabiać, zobaczymy się na dwucyfrowym poziomie.
  • Re: raport Autor: ~Drey [31.0.65.*]
    Jutro zły dzień na minusie
[x]
LUDUS 1,11% 0,28 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.